reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Salli: wow ,az zazdroszcze u mnie w tym sprawach powiewa chlodem, poprostu zero ochoty na przytulanko, ale w poprzedniej ciazy tez tak bylo, wiec chyba taki moj urok:crazy: Narazie nie mialam zadnych snow zwiazanych z ciaza, pamietam w ciazy z Amelka, snilo mi sie rodzilam ( leciutko i bezbolesnie) a porod odbieral George Clooney :-Da dzidzia mial 10 paluszkow u kazdej nozki , bylam strasznie zdziwiona bo na usg widzialam ze bylo po 5:-)
inomama: Ja przybralam 16 kilo, ze szpital wrocilam juz o 8 lzejsza, Amelka wazyla 3400 g . Zgubienie 8 kg zajelo mi rok, ale w sumie najwiecej zgubilam po powrocie do pracy. Na poczatku po kazdym karmieniu dopadal mnie "DZiki GLOD" wiec ciezko bylo cos zgubic ;-) :*

reklama
już się nie mogę doczekać kiedy u mnie takie sny się pojawią :-D jak na razie to budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć... ciekawe czy ja dużo przytyję... bo zaczęłam jeść jak głupia :zawstydzona/y:

Oj, ja w pierwszej ciąży prawie 30 kg przytyłam :-):-) Póżniej większość spadła, ale trochę zostało :-( Teraz to tak dziwnie mam, coś bym zjadła, ale otwieram lodówkę i już mi się nie chce (he, w sumie to i dobrze).

Witam wszystkie Mamuśki, mam nadzieję że razem będziemy się wspierać w tym fascynującym aczkolwiek trudnym okresie życia :) ja mam termin na połowę stycznia :) już widziałam serduszko Maluszka :) pozdrawiam ;)

hej Kasiu, to u naspodobnie bo na 12 stycznia - widzieć bijące serduszko - super sprawa.
ja też strasznie wymagająca co do jedzenia jestem teraz - 2 razy pod rząd to samo nie przejdzie, ale ja zwalam to na to, że fasolka w tatusia się wdała z jedzeniem bo mój mąż to więcej nie je niż je ....teściowa każdemu w domu co innego gotowała i ja tego też nie rozumiem, ale ja jej nigdy nie zrozumiem :-p a mój jak był mały to w gościach zawsze pytał "mamo, a ja to lubię" do tej pory rodzina się z niego śmieje....

dziewczyny, co do snów to u mnie tez ostatnio pojawily sie erotyczne, chociaz nie az tak jak u was, na seks tez nie mam ochoty a po drugie lekarka mi zabronila bo wykryla przy badaniu polipa typowo ciążowego, nieduzego ale powiedziala ze zakaz seksu bo trzeba bardzo uwazac zeby nie nie naruszyc.
przy pierwszej ciąży przytyłam 15kg a zrzucilam po kilku miesiacach, pamietam ze po pol roku juz nie bylo widac ze bylam w ciazy, ale tez karmilam caly czas piersia i mala spila ze mnie wszystko i tak karmilam przez 15 miesiecy, oczywiscie pozniej juz tylko w nocy, ale bylo to bardzo przyjemne doswiadczenie, chociaz pamietam ze na poczatku karmienia to plakalam bo tak mnie gryzla az do krwi
ja juz w pracy musialam powiedziec poniewaz mialam jechac z dziecmi na 3 dniowa wycieczke a niestety bardzo sie balam takiego wyjazdu, bo jakby cos sie zaczelo dziac (a wlasnie pol roku temu stracilam ciaze w 9 tygodniu) bo nie mialabym jak isc do lekarza, na szczescie pracodawca spokojnie to przyjal. a wyobrazcie sobie ze juz nie wierzylam ze moge zajsc w ciaze i razem z mezem zaczelismy zbierac dokumenty bo podjelismy decyzje ze zostaniemy rodzina zastepcza. smieszne w tym jest to ze przed pojawieniem sie coreczki tez zbieralismy dokumenty aby zostac rodzina adopcyjna.

Hej hej!!!

Dziewczyny przepraszam że tak mało się udzielam - głównie na innych tematach ale mam teraz sesje i co za tym idzie zero czasu na forum... zostały 2-3tygodnie i obiecuję wrócić do świata żywych :-D

Emily weszłam dzisiaj na wątek i aż się uśmiechnęłam widząc twój nick i suwaczek :D nie dość że jesteś moją imienniczką - o ile nick to imię. To jeszcze mamy dzieci w tym samym wieku :-D

A ja miałam tylko 4kg licząc od wagi przed ciąży! :-D Jak urodziłam ważyłam mniej niż przed ciążą ale to dlatego że miałam straszne mdłości na poczatku i schudłam 7kg... no i musiałam to nadrobić. Teraz waga stoi w miejscu i czuję się o niebo lepiej niż w poprzedniej ciąży :tak:

reklama
Do góry