reklama

Styczeń 2014 :)

Przepraszam, dziś też nie dam rady nadrobić - od nocy mam potworne skurcze, nie spałam prawie wcale, ale nie chce do szpitala dziś, bo m na służbie i nie chce sama jechać:( 3majcie kciuki co bym do niedzieli wytrzymała, bo wtedy mam ktg i niech się dzieje co chce. Tylko jeszcze nie dziś...

reklama
Anisen, ja go nie budze, on sie budzi ale nawet nie zassie i przysypia na chwilke i co chwile to samo az sie nie naje..
Najchetniej by na cycu wisial i co chwile wlewal do buzi po troszku hehe.
Tesciowa normalnie nienormalna heh

Ostatnia edycja:
anisen podziwiam mnie szlak by trafił chyba :OO i z tą robota i tym ze meza nie ma i tesciowa ;OO podziwiam ;*

co do tego mleka nei pamietam kto pytal jak moja luska byla mala i zakwilila to ja odrazu czulam jak mi mleko w cycku wyplywa na wkladke to podobno naturalne ;)
akuku czyli pierwszy spacer zaliczony??:)
pustiszi dzieki ;** zdrówka dla was ;* czy wy juz w domku czy nie ?przepraszam nei ogarniam ;(

dona to moze jak nie chcesz zdrapywac to zostaw dla córci na komunie ?:tak:
sali opis zajebis** ;) naprawde slicznei ot opisalas tak uczuciowo odrazu mi sie beczawka wlaczyla z zapytaneim czy juz u mnie niedaleko czy jednak maly tasiemiec sie zagniezdzil haczykami i nie chce wyjsc :szok:?

wgl dzieki wszystkim za wsparcie psyhiczne mam nadzieje ze juz niedlugo chociarz skurczy jak nie bylo tak nie ma jutro ktg na ok.11 , wolalabym urodzic do tego czasu ale cos chyba sie nie zapowiada ,,,kurde chyba jestem jakas inna :confused:

Coś cichutko dziś wieczorkiem,
przyznawać się która rodzi???

Ja chyba od tego czytania o waszym karmieniu zacznę karmic przed porodem, normalnie jak mi sie zbierał pokarm to takie mrowienie czułam, i teraz tez tak mam...

Czy któras też czuła coś podobnego?

Bo to że "siara" leci jak się ściśnie to niby normalne, ale ja się czuje jak matka karmiąca.:szok:

No dobra ze sie troszku znudzilam to napisze liste mamus które sa na naszej styczniowej liscie te po terminei a które jeszcze nie urodziły(oczywiscie jest tam wiecej nicków ale nie bede pisac tamtych dziewczyn bo nie odzywaly sie dawno wiec nei wiem czy rozpakowane czy nie ) a więc :

Jagus87.Kaha171.Calineczka001?.Juliana.Tina1201.Nisiao.Bluelovi.Anisen.-to na tyle chyba z przeterminowanych.

A teraz te nie przeterminowane ::laugh2:

Iwusia87..Tamtusia.Kasienka.Justynaj.Vanilli.Kaczuszka2.Delewarre.Agasm.Elama.Blondii1990.Ivi.Siva.Yoanna82.Olich.Em-ka.

Juz tak nieduzo zostalo!!! kogo obstawiacie?? naprawde zostala garstka ciezarnych :O

Ostatnia edycja:
Blue ja w sumie z Toba łeb w łeb idę, bo dzis też cały czas sluzik podbariony krwia (z pasmami) odchodzi, a na wczorajszej wizycie rozwarcie na 2cm było i "resztka"szyjki...miałam nadzieję że już urodziłaś a Ty tu zestawienia robisz.. ehh;)

No właśnie z moich obserwacji też wynika że jestem jedną z najbardziej przeterminowanych, a tu poza bólami w kroczu nic się nie zanosi, tak że do tego 21.01 pewnie jeszcze niejedna mnie wyprzedzi:-D

Ja czopa się pozbyłam już prawie tydzień temu.. teraz raczej wyłazi sluzik związany z rozwieraniem i skracaniem tej resztki szyjki.. (tak gin uprzedzała że może być, więc tego się trzymam... ) a skurczyki po seksiku cały dzień meczyly;) a teraz się kładę spać bo jakby się coś działo to trzeba być 1.najedzonym 2.wyspanym;)...

reklama
Jagus a ja oprócz anisen jestem jedyna wieloródka to terminei :OOhe?bo jak jeszcze wiola byla w ciazy to pisalam ze ona jest jeszcze wieloródka przeterminowana przedemna terminowo a wiec jak ona sie rozpakuje to i ja musze byc naastepna ;D hehe i jak narazie to po wiolce nikt nie urodzil wiec sie ludze ze teraz moja kolej ;D hehe

Ivi ja juz wczoraj mialam luzne 3 cm i dalej siedze na pupie w domu myslam ze po tym czopie sie cos ruszy no ale jeszcze sie nie zalamuje bo noc przedemna :D a to dobranoc ;*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry