reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Cleopatra moj pije Nutramigen dla alergikow a to tez podobno nie dobre, niektore dzieci nie chca go pic,ale moj ssaczek wszystko ssie:-)

Bandytka no racja cwiczenia te sa wazne, gorzej z checiami na nie :tak:

reklama
Dziewczyny a możecie polecić coś na kaszel? Bo ten syrop *spam* tak mi się wydaje że jest trochę do wszystkiego a więc do niczego... Męczy mnie od paru dni i to w sumie jak zwykle u mnie objawia się tak że jak coś mówię to brakuje mi oddechu:)
W ogóle jakiegoś pecha mam bo już ostatnio ledwo mi się udało uniknąć zapalenia piersi a wczoraj znowu i teraz wiem że je mam... Najpierw było mi strasznie zimno (a w pokoju 23 stopnie) i problem by w ogóle podnieść rękę do góry bo tak bolało, leżałam z Julką całe popołudnie, troszkę się zagrzałam a jak wieczorem wstałam to przeszła mnie taka fala gorąca że w momencie dobiło do 39 stopni. Mąż się akurat kąpał a mnie tak zamroczyło że zdążyłam mu tylko powiedzieć by wyszedł szybko z wanny, a potem zemdlałam:crazy: Jak się ocknęłam to nawet nie wiedziałam w którym miejscu domu film mi się urwał, cud że nic poważnego się nie stało bo chwilkę wcześniej schodziłam po schodach i jak pijana cały czas trzymałam się ściany... Dopiero dziś zobaczyłam że gdzieś się uderzyłam o jakiś winkiel bo aż siniaki mi wyszły, ale całe szczęście dziś już jest w miarę normalnie, walczę z tym jak mogę a jutro pogadam jeszcze z położną bo do nas przychodzi:)

Hej kobietki :) jestem ja i żyje !!! Bynajmniej jeszcze tak :( ale ledwo naprawde noce tragicznie w dzien nie lepiej kolki nie ma ale wzdecia mega nic nie pomaga wiec moje dziecko śpi po pól godz nieraz i kilkanaście minut :( sił mi brak czasu tym bardziej w kółko na rękch :( jutro jadę z nią do lekarza bo moze cos mi pomogą poleca juz nie mam pomysłu !!

Przepraszam ze nie odpisze ale nie mam czasu dopiero ja ululałam a juz oczy otworzyła i marudzi prezy sie wygina we wszystkie strony :(

przylaczam sie do nie miejacych czasu ... dobrze ze maz w domu bo bym wysiadla bo starszak chory juz drugi tydzien niby w czwartek juz bylo ok a dziaiaj dostal goraczki :| maaaasakra ,,,

no i ja sie zajmuje mala ktora z cyca nie schodzi a maz starszym a i tak ciezko cos zrobic

cze!:)

ale ostra jazda! u Was też? kurde siku nie mam kiedy zrobić:):):)

ale fajnie jak nie wiem! jutro może znajdę trochę czasu, oby, bo już się stęskniłam za Wami!

i trzymajcie kciukasy za Laurutkę małą, jutro rano mamy to badanie mózgu po próżnociągu....aż niedobrze mi, jak sobie o tym pomyślę...

ściskam kobiałki me!

a moze coś się uda napisać i dziś:)
Siva - ja mam pas, ale nie używam, naczytałam się o krwotokach po tym i o wypadającej macicy i mi się odechciała jakoś..

Cleopatra - ja werandowałam całe 2 dni...:) ale pogoda tu inna, dziś na ten przykład 9 stopni i takie super słońce i kwiaty na drzewach już. Wiosna w powietrzu!

ja mam kurde problem z chrzcinami, bo nikogo na chrzestnego znaleźć nie mogę...znaczy tu, w Belgii,a a do Polski dopiero latem jedziemy...no i kolejny problem, który mnie wpienia na maksa! nie będę mogła iść do spowiedzi i do komunii w czasie uroczystości...tylko dlatego, ze maż były mnie zdradził sobie rozkosznie, a ja dziada pogoniłam i sie rozwiodłam byłam...i doooopa! tak samo było na Kajtkowej I Komunii zresztą...

Kaczuszka - ja już 2 razy byłam na zakupach i szaleję sobie, a co!:) bardzo to miłe uczucie:)

Ostatnia edycja:
Hej słońca:)

Ja też tylko się przywitam i uciekam bo karmię właśnie Lenkę mam nadzieję że zaśnie. Bo Marti też się denerwuje i domaga uwagi więc jak tylko uda mi się uśpić malutka idę do niej się pobawić.
Lena z kolei ma dzisiaj cycowy dzień. Mam wrażenie że sobie smoczka ze mnie zrobiła. Mleka już jakoś mało. Muszę jakoś herbatkę laktacyjną sobie trzasnąć:)
Widzę że u Was podobnie czasu brak na wszystko!

Magsus powodzenia u lekarza jutro. Współczuję Ci tych nieprzespanych nocek. Trzymam kciuki oby lekarz coś pomógł .

witajcie;)

Ja sie miewacie??
widz ze nas przeniesli na inny watke....:)

u nas wekend udany.....M. mi zrobil niespodzianke i zabral mnie na Pizze dosc szybka:) bo 2 h mielimy na to zanim sie Aleks obudzi Moja Mama sie nim zajmowala;0

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wizyty dzieciaczków !!!!!

Ja szybko uciekam na drzemkę Niki po kąpieli odleciał szybko spać wiec korzystam bo cały tydzień. Hiper aktywność aaaaaaaa i odkrył ze ma rączki i włosy złapał sie wiec za nie na czubku głowy i ciągnie !!! Nagle pisk oczy we łzach ledwo maz ta piąstkę otworzył ... :)

Jagus jejku uwazaj na siebie.

Sylka ja wogle mleka ani nic mlecznego nie jem a moj maly ma troche czrwonych krostek na buzki I na klatce piersiowe...ale to sa albo potowki ...albo hormony... moze u was to tez nie alergia ,??

Magsus a mala ma zaparcia I twardsza kupke cz poprostu problem z wyproznieniem I puszczaniem bakow? Bi u nas odobnie . Ja caly czas jem jedno I to samo praktycznie zeby mu nie zaszkodzic. Masujemy brzuszek I czesto zmieniam mu pozycje zeby sie gazy nie blokowaly. W nocy spi z nami to jak mrudzi to klade go na brzuszku na mnie albo jego glowka I brzuszek na moim brzuchu lub piersiach a on kolankami na lozku. Czasem pomaga jak poloze go na jednym boczku I nozma ktr jest u gory lekko dociskam I puszcza baki.

Inomama wszytko bedzie dobrze z mozgie Laurusi...ja Ci mowie tam odrazu wyskoczy wysokie IQ...a tak naprawde to duzo dzieci rodzi sie za pomoca proznociagu I zdrowiutkie jak rybki.

Cleopqtra ja bez werandowania na spacer poszlam ale u nas sie tago nie praktykuje.. I u nas temp. Na +.

Hope jak na mnie Emis tak wisi to tez mam wrazenie ze mleka mam malo I ze smoka sobie ze mnie robi...teraz jak widze ze nie je a ciumcia to wyciagam I jak chce ssac to smoka daje a jak nie chce to odkladam do kolyski.

Tymbareczka zazdroszcze wyjscia na pizze... choc ja bym tego teaz nie zjadla...bo wole spac w nocy. Haha mam nadzieje ze pozniej sie nie zuce na jedzenie jak nienormalna...swoja droga jem zdrowo I chyba nic nie chudne juz..brzuszysko wisi ahh do bani. Chyba zaczne te cwiczenia w koncu.

Bandyta ja nosilam pas poporodowy lub gorset po Vikim... nie wiem czy pomogl. Wiem ze bez cwiczen skora sie nie wciagnie...

Pustiszi odpoczywaj ;) hehe sam sobie krzywde robi hehe.

Wasze dzieci jan placza to leca im juz lezki ? Mojem jeszcze nie.

A u nas w miare. Dzis pogoda lipna wiec w domu caly dzien bylismy..strszaki nie wiedzieli co maja ze soba zrobic. Ciesze sie ze jutro poniedzialek ufff.

reklama
JAGUS niechaj mężu cie pilnuje, a ty cyca wygrzewaj ochładzaj i co tam tylko pomoże

Trzymajcie kciuki za jutrzejsze wyniki bilirubiny, oby nas nie chcieli zostawiać w szpitalu...

Do góry