Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

strasznie to męczy wolałabym wszystko oddać a tu tylko gęsta biała ślina. Pocieszające jest to, że z dnia na dzień jest lepiej...
No to opieka faktycznie super!!! A ta kaska na dobre wyzywienie to juz w ogoleWracając do perfum racja ja już od 4 tygodnia nie mam odwagi się psiuknąć natomiast żele pod prysznic brała bym w sklepie wszystkie ale to wszystkie męskie![]()
justynaj ja mieszkam w niemczech od roku dopiero ale okropńie się ciesze mam panią ginekolog super i polka a jestem w 9 tugodniu a badań a badań co nie miara pomiarow, pobierań krwi, cukier, ciśnienie to chyba standard i zawsze kubeczek i siusiu do kontroli a usg zawsze od wewnątrz co 2 tyg do 12 tc.i normalnie ginka odrazu pokazuje wszystko kompeksowo. Co jeszcze jest niespotykane kobieta w ciazy na samym poczatku dostaje ok. 1000€ na dobre wyżywienie.
dziś ostatni dzień wolnego, jutro znowu do tego kołchozu na 12 godzin i tak do końca tygodnia, aż nowego grafiku nie dostanę, jak sobie pomyślę to aż mi się samo płacze normalnie :-(Kochana idź do Aldika- tam powinny być czereśnie, wiem bo pracuję w firmie gdzie przygotowujemy owoce i warzywa do Aldika i SQA czeresnie to bym zjadla....mmmmmmm...ale u mnie nie ma ;(((
ale takie typowo polskie to one nie są :-(cześć babeczki!
słońce, dzień 2. Dziecię poszło do szkoły w krótkich spodenkach!!!! szok normalnie.
Anisen - ratunku! czemu napisałaś o czereśniach?????? teraz nie mogę przestać o tym myśleć. Prosze przesłać kilo.
no, nie...Agatka też....utłukę normalnie...
Bumcyk - bosko
Katherinne - też tak mam! najchętniej kupiłabym sobie usg do domu i codziennie robiła, tak bym dzień zaczynała...
Justynaj - jak Ty grille będziesz jeszcze jakieś ciągała, to Cię znajdę - zobaczysz!
miłego dnia !
Dziewczyny czy to normalne miałam mdłości w 7 tygodniu przez 3 dni i myślałam że to wszystko teraz koniec 9tygodnia i zaczynam odsuwać od siebie wszelaki pokarm a dopiero co się objadałam czereśniami![]()

no pewnie, ze powąchać trza najpierw! ale jak coś podpowiadacie, to sprawdzę te właśnie najpierw. I nie, nie odrzuca mnie od zapachów, żadnych. A jak nie użyję perfum, to się goła czuję![]()
a dziś wchodząc do kuchni rano wyczułam momentalnie że mąż otworzył słoik z ogórkami przed pracą, mimo że słoik zakręcił i odłożył do szafki 
inomama mi się podobają Eternity - Calvina Klein'a i jeszcze Deep Red- Hugo Boss'a![]()