reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku wiem, ze tragedii nie ma ale w środku nocy nie chciał spać..a to do niego nie podobne, więc trochę się zaczęłam martwić alezobaczymy jaka dzisiejsza noc będzie
Fifka-współczuje plesniawek,
Milusia-ciekawe co Ci dolega, ale nerki Cię nie bolą?
Olich- mi też się nic nie chcę, coś wtym jest im więcej obowiązków tym więcej czasu się na to znajduje
Magsus- to się masz ztymidziewczynami swoimi
Myślałam,że mój będzie odsypiał nieprzespaną noc a tu nic..dziwnie ciekawe kiedy padnie

reklama
dziewczyny mam do Was pytanie, czy siuśki Waszych pociech też zaczęły mieć intensywniejszy zapach? ja właśnie zzwróciłam na to uwagę, a może od więcej sika dlatego bardziej czuć?

hej dziewczyny!:-)

u nas noc przespana jak zawsze:-p choc wczoraj młody przespal prawie caly dzien to balam sie ze w nocy bedzie aktywny,ale nie- spał od 21 do 5 rano z jedna pobudka, no ale juz o 5 trzeba bylo mlodego zabawiac i przed 8 zasnal dalej:-)

Kochane mam pytanie: Czy wasze dzieciaczki tez tak duuuuzo siusiaja w nocy?:szok:

no kurcze, Arek mi pampersa rozm. 3 przesikuje, body, pajaca i jeszcze koldra czasami mokra...kurcze o 5-6 juz trzeba go calego przebrac... w dzien jest normalnie, a noc to kurcze"potop":-p

Akuku wiem, ze tragedii nie ma ale w środku nocy nie chciał spać..a to do niego nie podobne, więc trochę się zaczęłam martwić alezobaczymy jaka dzisiejsza noc będzie
Fifka-współczuje plesniawek,
Milusia-ciekawe co Ci dolega, ale nerki Cię nie bolą?
Olich- mi też się nic nie chcę, coś wtym jest im więcej obowiązków tym więcej czasu się na to znajduje
Magsus- to się masz ztymidziewczynami swoimi
Myślałam,że mój będzie odsypiał nieprzespaną noc a tu nic..dziwnie ciekawe kiedy padnie
w chwili obecnej nie,ale jestem po 2 operacjach już,wię muszę uważać...:-(

Kasia moja w nocy bardzo mało obi siku-raz tylko,za to wieczorem co pół godz trzeba zminiać pampersa,zmieniacie po każdym siku?bo my niestety tak,nawet jak troszeczkę jest to królewnie przeszkadza:-D

Ostatnia edycja:
Jutro idziemy do laboratorium z malcem i sobie muszę zrobić morfologię i tarczycę. Mam problemy skórne mimo że prawie całą ciążę było ok i to bez żadnych tabletek. Jak byłam z wojtusiem w szpitalu to jedna pani doktor poradziła żeby zrobić sobie wyniki hormonów na te problemy skórne i teraz zastanawiam się jakich?

Robiła któraś z was takie badania? Może mi doradzicie?

reklama
Milusia ja zmieniam pampersa rano ok. 7 potem ok 13-14 potem ok 18 przed kapiela chyba ze zrobi kupke...ale on tylko ptzy kupie prosi o zmiane.pieluhe ma cala noc. Oszczedny ten moj synalek. I czyscioch ba ani nie ulewa ani nie przesikuje..zdarzylo sie ze dwa razy przey pampersach 2...

Papagu u nas siuski smierdza po nocy ale pieluche ma 12 godzin..

Jejku ale mnie na spanie wzielo a za pol g. Musze wychodzic.

Do góry