Podczytuje codziennie, ale z pisaniem gorzej, fajnie, ze mozna w telefonie czytac, bo zeby przy kompie usiasc na dluzej niz 5 minut to ciezko :-)
Dona,Anisen, Elama Wy piszecie, ze Wasze maluszki nie chca podnosic glowki, a u nas odwrotnie, maly juz od dawna podnosi glowe i to na bardzo dlugo i bardzo wysoko i co, to tez nie dobrze, wczoraj bylismy u rehabilitantki, tak zeby obejrzala malego i chwalila go bardzo, ze super chlopak na 6+,napiecie miesniowe prawidlowe, wszystko fajnie, ale jak go polozyla na brzuch to od razu powiedziala, ze to za male dziecko, zeby tak dlugo i tak wysoko trzymac glowke, a na plasko lezac na plecach glowki nie dzwignie, wiec teraz przez dwa tygodnie mamy go nie klasc na brzuch wcale, pytala czy spi na poduszce a ja zadowolona, ze oczywiscie nie, a ona, ze teraz powinnien spac i po bokach glowki waleczki z pieluchy tetrowej ma miec, bo zauwazyla, ze czesciej na prawo sie zwraca, i takie jakby miesnie sie wyrabiaja bardziej,pomimo, ze kladlam go na zmiane na boczki, pokazala jak go nosic i podnosic i odkladac, super babeczka :-) powiedziala, ze mozemy szczepic, jechalismy glownie dlatego, ze moja siostrzenica miala zwiekszone napiecie miesniowe i przez szczepienie ma duza wade wzroku, ona jest zdania, ze lepiej najpierw wyrehabilitowac a potem szczepic, i co mnie zdziwilo polecala jednak bardziej platne, wiec we wtorek odwleczone szczepieni wreszcie, ciekawe jaka bedzie reakcja
Dzis Tymus bawil sie na macie pierwszy raz i tak mu sie podobalo, ze szok :-) ja az sie wzruszylam jak dotknal zabawki i zajarzyl,ze ona sie rusza i gra i on sie tak usmiechnal i tak kilka razy akurat to nagrywalam i juz to dzis kilka razy ogladalam za kazdym razem tak samo sie wzruszajac
Ania super, brawo dla coreczki i zdrowka dla Ciebie
Wlasnie dziewczyny to juz czas zeby maluszki sie obracaly i z brzuszka i z pleckow, ja myslam,ze jeszcze nie musza takich 'akrobacji' ??
Akuku super, ze sie tak motywujesz! Genialnie Ci wychodzi ogarnianie domu, dzieciakow, siebid, najbardziej Cie podziwiam,ze tak jezdzisz do szkoly i ze szkoly!
Hope ja Ci powiem, ze ja tez szczesliwa jestem jak maly wieczorem usnie!
Inomama biedna Ty i Twoja coreczka :-( duzo dobrego samopoczuciai zdrowka dla Was
Kaczuszka ja po zupie pieczarkowej mialam noc nie przespana, maly strasznie plakal, ale to z miesiac temu bylo, a tydzien temu tez zjadlam i zero reakcji, czyli te brzuszki malutkie musza sie troche przyzwyczaic do roznych rzeczy :-)
Sylka nowa fryzurka zawsze poprawia humor :-)
Fifka eh ja tez jak niewyspana jestem to cierpliwosci brak, ale to maz raczej mnie denerwuje, szczegolnie o 5 rano, maly juz nie chce spac a ten mnie denerwuje kazdym glosniejszym ruchem :-)
Marika biednas Ty z tym kaszlem i niespiaca Laurka, dobrze, ze mama Ci pomogla w sprzatniu
Eh wiem, ze nie wszystkim odpisalam, ale trudno ogarnac :-) dobrej nocki!