reklama

Styczeń 2014 :)

U nas też pogoda boska, ale już widzę, że jakieś chmury się pojawiły:baffled: Na szczęście 2-godzinny spacer zaliczony:) W ogóle wzięło mnie na wiosenne porządki i wykopałam swoje letnie rzeczy z szafy, nawet nie wiedziałam że tyle tego mam:szok::-D
Obiad się robi, a popołudniu jedziemy z małą zapisać ją do klubu malucha - planujemy od marca, ale chcę mieć pewność, że będzie mieć miejsce więc zaklepuję by nie było potem tak jak ze żłobkiem (zapisywałam ją w lutym, a jest ostatnia na liście na wrzesień przyszłego roku).

Inomama, powodzenia z tymi chrzcinami - mam jakieś takie dziwne przeczucie, że i tak wyjdzie na Wasze:-D A do takiego parku rozrywki jak Twój Kajcisław jedzie to sama bym się chętnie wybrała:-D

Yoanna chyba też się w takie coś zaopatrzę:)

Kasia coś jest na rzeczy, że te dzieciaczki takie przekorne;-) Teraz musisz dla równowagi troszkę na niego ponarzekać;-) U nas w nocy pobudki z zegarkiem w ręce co 2 godziny, a w dzień wytrzymuje 3-4:)

Akuku gratulacje ząbka:) Chyba dość szybko poszło:)

reklama

Witam

Akuku
wow ,szybko to gratulacje ząbka,widać widać na obu zdjęciach :D:tak:

Wzięłam sobue namiary na tą Makaszkę co robi takie tzn szyje ;-)takie ladne kocyki :D mam taki jeden wlasnie z minky i bawełna,kocyk jest ten ulubiony od Kini i z checią bym sie zaopatrzyła w taki już większy :)

Siva Twoja mala już w spacerowce???

Inomama powiadasz ,że trzeba już przegląd zrobić ;-)?

U nas tak ciepło a my musimy w domku siedziec a w domu to już duchota na maxa,od dachu ciągnie u nas zawsze upały nieznośne są a teraz jak jest Kinia to wiadomo trzeba uważać zeby przeciągu nie było.
Jak ubieracie jak jest taka temperatura 20 st lub powyżej 20 st???

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że jeden post pod drugim

Załączniki

• 1400595637436.jpg
    1400595637436.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 80
  • 1400595667193.jpg
    1400595667193.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 78
u nas tez juz spacerowka :) jak spi roksladam mu na plasko, ja nie spi, a teraz malo spi na spacerach, daje na polsiedzenie - wiecej widac ;)
My dzis smigalismy z body z krotkim i spodenkach :) byly tez skarpetki, ale po 3 min sciagnalam, upal byl, co sie na dzieciak meczyc ;) ale watpluiwosci sie pojawily jak widzialam inne wozki, dlugie rekawy, dresy, i kocyki na dodatek, Ale karczek byl cieplutki, stopki tez, wiec mam nadzieje,z e ok. I czapeczka plocienna z daszkiem, krem z filtrerm tez byl ;)
2014-05-20 13.14.04.jpg

Akuku, gratulacje zabka :)

Jagus, w Rybniku tez takie problemy ze zlobkiem? W wodzislawiu 1 zlobek, 30 dzieci, nawet nie probowalam zapisywac, zdecydowalismy sie na nianie.
A ze powrot juz niedlugo (lo matulo, ale jestem na maxa podenerwowana!) wiec niania juz wybrana i raz w tygodniu wpada na 4 godziny w ramach zapoznawania sie

Fifka, super kocyk, tez na taki poluje, ale tyle wzrorow ze ciezko wybrac ;) szkoda, ze maluchy jeszcze nie moga same wybierac swoich zabawek ;)
Basenika zazdroszcze, ogrodu tym bardziej :) kiedys i ja sie doczekam, swoj domeczek, ogrodek, nadmuchany basenik, pies i kot gonia sie z dzieckiem, ja nozki mocze w basenie i czytam ksiazke, maz kosi trawnik. sielanka :) sie rozmarzylam

Yoanna, z soja przy alergiach ciezko. Szkoda, ze nie wyszlo :(

Dona, to trzeba na spokojnie, ale powiedziec matce, zeby sie nie denerwowala, to jak powiedziec, zeby przstala byc matka, znam to. Wazne, ze rehalibitacja daje rezultaty, mowilas,z e sie juz obraca, a to duzo! Reszta przyjdzie, zobaczysz. Trzeba czasem zaufac lekarzom oczywoscie kontrolujac wszystko co mowia. To w koncu nasze maluchy i my je znamy lepiej

Inomama, zazdroszcze kocykowania :) ja mam alergie na wszyskie pelzajace owady i ciezko mi sie do kocyka przemoc na trawie, na piasku inna sprawa :)
a chlopcy w kazdym wieku tacy sami :) chipsy i cola (tylko moj dorosly chlopiec cole zamienilby na piwo;) ) a taki park to sie nazywa park :) chetnie bym sie sama kiedys wybrala!
Musisz znalesc miejsce na kocykowanie z hotspotem ;) bedziesz mogla na BB siedziec ;)

jako, ze mam juz nauczke na przyszlosc bo mi wczoraj 3 x pozarlo posta giganta teraz sobie w notepadzie pisze i kopiuje. Madry Polak po szkodzie ;)

Załączniki

• 2014-05-20 13.14.04.jpg
    2014-05-20 13.14.04.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 71
Widzę, że spacerówki zapanowały. To my się chyba też przesiądziemy. Dziś body na krótki, spodenki i skarpetki. Bez czapki, ale my w gondoli. I był upał dziś. Teraz jest 26@ stopni.
Strasznie mi się duże Wasze dzieci wydają na tych zdjęciach... Wszystkie! Hm, ile mierzą?
Dziś skokowy dzień, od rana ćwiczenia i łapaniem, trzymaniem, podnoszeniem butelki a po południu płacz bez powodu, odrzucanie piersi choć głodny etc. W końcu padł był i niech odpocznie biedactwo.
W kolejnej kupię już tej krwi nie było, więc nie wiem czy to przez soję, ale wycofuję się i tak.
Oooo, pobudka...

Mirka w Rybniku też jest jeden żłobek i 70 miejsc, a jak zapisywałam małą to się dowiedziałam, że już w ciąży kobitki zapisują dzieci więc przy kolejnym będę o tą wiedzę mądrzejsza;-) A ten klub to u nas jedyne wyjście, bo m pracuje na zmiany i niania byłaby pewnie wkurzona, że codziennie ma inaczej do pracy;-) Cenowo chyba też to wyjdzie tak pośrodku:tak: A kiedy wracasz do pracy?

Ostatnia edycja:
No i wcielo mi post....
Melduje raz jeszcze zatem, że dziś pierwszy raz samodzielnie Lenka obróciła się z plecków na brzusio i pierwszy raz zaczęła podnosić się sama do siadu-bez tam żadnych maminych rąk do pomocy :) cudownie tak móc obserwować jak się rozwija! Powiem Wam szczerze, że kocham to moje dojrzałe macierzyństwo - jest zupełnie inaczej niż za pierwszym razem... teraz muszę jeszcze popracować nad sobą, żeby nie dawać się wytrącać z równowagi Julce i będzie naprawdę cudnie. Znalazłam swoją definicję szczęścia :)
Dobrej nocy Kochane

reklama
Obiecane zdjęcia Adriana z ciamkotkiem :) Usilnie próbowałam mu je zrobić ale on dzisiaj jakiś bez humorku...

DSCN0701.jpg

Ta szmatka jest duża, większa niż te z allegro. Mały niemal nie puszcza tych metek z rączki :-) Chce go przyzwyczaić do przytulanki zeby miał takie "coś" jak mnie nie będzie... bo inaczej jest masakra jak nie ma zapachu mamy. Sama noszę w chuście tego ciamkotka zeby nabrał mojego zapachu.

Siva
Gratuluję umiejętności córeczki! Super!
Śliczna dziewczyna! Wygodnie jej jak widać :-)

Jaguś Mirka
u nas też w ciąży już zapisują... oj ja mam nadzieję że babcia zostanie z Adrianem jak będę wracać...

Mirka mój dzisiaj podobnie podróżował tylko że w body z długim rękawem i bez spodenek i z gołymi stópkami :-D Śliczny syncio twój :*
Heehe no tak... dom to marzenie - latem :-p Zimą chciałoby się do bloku przez odśnieżanie, palenie w piecu (niby centralka ale pilnować trzeba...) itp itd...

Nisiao Adrian z reguły jest w samym body lub rampersie (pajac z krótkimi nogawkami i rękawkami) na taką pogodę :-D

Inomama
powodzenia u gina!

Pustiszi
słodkie zdjęcie! Kurcze chłodno chyba u was?

Akuku haha wierzymy na słowo że jest :-D

Adrian już od jakiegoś czasu w spacerówce :-)

Załączniki

• DSCN0701.jpg
    DSCN0701.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry