Malutka śpi, to mogę popisać
Akuku, może na tej stronie też znajdziesz jakieś inspiracje - wypowiadają się tam osoby, które też zarabiają na pieczeniu i wklejają zdjęcia swoich wypieków do galerii
Albumy Jak na moje oko to świetne pomysły ludzie mają, a zdjęć jest prawie 5 tys. posegregowanych tematycznie więc fajna sprawa
Sylka muszę Ci jeszcze raz podziękować - robiłam biszkopta wg Twojego przepisu i jestem zachwycona - w życiu mi takie cudo nie wyszło

Nie dość, że ładnie wyrósł to jeszcze był super mięciutki i w ogóle prawie cały w jeden dzień zniknął
A jazdami się próbuj nie stresować - jedź sobie najpierw choćby tylko kilometr czy dwa od domu i powolutku dojdziesz do wprawy
Yoanna gratuluję ząbka

Aż się boję, jak to u nas będzie i pewnie będzie mi bardzo szkoda Julki...
Nisiao my mamy taki termometr bezdotykowy i fajnie, dokładnie mierzy
TECH-MED LEKARSKI BEZDOTYKOWY TERMOMETR TM-50PRO (4339499393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mirka ale Wam fajnie że jechaliście coś zobaczyć, mój m to się tak zasiedział że graniczy z cudem by go zmusić żeby ruszył tyłek jak ma wolne, a w sumie z tym wolnym też ciężko trafić bo często pracuje też w weekendy i to na wszystkie możliwe zmiany więc jak już jest w domu to jest zadowolony;-)
Fifka mi Julka też spadła jak miała z 4 m-ce i nawet nie chcę sobie tego przypominać, ona się tylko wystraszyła ale jak ja się zdenerwowałam to szkoda gadać... Jak by to głupio nie zabrzmiało to szczęście w nieszczęściu że była wtedy pod moją opieką, bo gdyby to się stało jak m jej pilnuje to chyba bym się do niego z tydzień nie odzywała, o utracie zaufania już nie mówię
Vinga skoro wypisują Gabrysia to na pewno jest spora poprawa

A w domku na pewno szybko wydobrzeje
Emilly, Nisiao współczuję problemów z zębami - jak ostatnio byłam na przeglądzie to lekarz powiedział, że na chwilę obecną mam wszystko ok, ale po skończeniu karmienia mam sobie zrobić zdjęcie bo jeden będzie na pewno do roboty - ja o tym wiem, bo już od dawna czuję że to taka tykająca bomba... Kilka dni temu właśnie czułam delikatne pobolewanie po tej stronie co on jest, więc mam nadzieję, że jeszcze nic gorszego się z tego nie zrobi... Swoją drogą nie wiedziałam, że przy kp robienie zdjęć RTG jest niewskazane - chyba że lekarz tak powiedział by póki co mnie zbyć
Julka ostatnio odkryła, że umie łapać się za nóżki i co lepsze ściągać skarpetki;-) A dziś rano prawie się popłakałam ze śmiechu, bo patrzę na nią a ona prawą ręką złapała się za prawe uszko, lewą za lewe i chyba sobie je próbowała naciągnąć

Wyglądało to przekomicznie

Kurczę, a u nas dziś odpust i ktoś niedaleko petardy odpala... Tak huczy, że pewnie mała długo nie pośpi