Marika a dlaczego mam badać enzymy wątrobowe, ze względu na to częste wybudzanie w nocy? i jakie enzymy badać? mój tez kiedys brał Debridat i wtedy bardziej ulewal i przestalam go podawac. a co do rozszerzania diety to chyba bym juz probowala na twoim miejscu bo maleństwu tez zacznie znowu brakowac przez ta jednolita dietę. pamietam ze oliwka przez taka moja restrykcyjna diete miala problemy ze stolce, lekarz nazwal to stolcem glodowym. a skad wiesz ze te enzymy tak sie podwyzszyly po szczepieniu i ze wczesniej juz nie byly takie wysokie?
Nisiao co do ząbkow to chyba u nas jeszcze nie czas, przynajmniej nic nie widac aby dziąsełka byly jakies rozpulchnione, córka pierwsze ząbki miala w 7 miesiącu a maly chyba tez nie bedzie mial szybciej bo nic na to nie wskazuje. a nadgarstka chyba przeciążyłam prowadzac spacerówke parasolkę jedna reka bo druga trzymalam oliwke bo szlysmy poboczem ulicy i troszke musialam sie tą jedna reka namanewrowac. posmarowalam reke mascia kupiona w aptece i mam nadzieje ze bedzie lepiej
Fifka z tym szczepieniem to nie jest tez tak, bo starsza miala wszystkie szczepienia i nigdy zadnych negatywnych objawow poszczepiennych. maly tez jak do tej pory dobrze znosi i nawet podwyzszonej temp nie mial. zobaczymy co bedzie dzisiaj, na razie jest ok