Cleopatra chyba pisalam przepis na biszkkopta tu na ogolnym ,wiec nie ma szans znalesc, dlatego jak znajde chwilke to napisze raz jeszcze na ktoryms kulinarnym watku i dam znac gdzie jest. Jesli chodzi o kaszki to ja kupuje z bobovity te zolte do ktorych trzeba dodac mm w naszym przypadku nutramigen, teraz daje mu 7 zbóż z jablkiem i sliwka. A ja szczepie tak jak kaza, obydwaj dobrze znosza szczepienie i nie bylo zadnych negatywnuych skutkow, nawet nie chcialabym nic czytac i sie nie potrzebnie nakrecac, jak to zazwyczaj bywa jak dlugo sie siedzi na w.google :-) Bylismy u kolezanki Kasi, Wiktorek mial meegaa atrakcje w jumperze, poprostu myslalam ze dziecko wyskoczy z niego z radosci, szczerze polecam , ja porozgladam sie za uzywanym albo jakas podroba bo ten z fp kosztuje 500zl wiec troche drogo.:-) Donka no powiem Ci , ze ostatnio czyalam o rozszerzaniu diety no i pisali ze od 7 msca zoltko 2-3 w tyg i miesko , a dzisiaj mi kolezanka mowi ze 7-8 msc, wiec co schemat to inaczej, z tego wszystkiego bede narazie powoli i 1 w tyg narazie zoltko.