yoanna współczuję - to strasznie stresująca sytuacja...
akuku torty super, u mnie sis zachwalała ostatnio tort u znajomej - zrobiła zewnętrzną masę z roztopionych pianek marshala - testowałaś coś takiego? ponoć można lepić z tego jak z marcepanu...
jaguś idź koniecznie... a byłaś u gin? może usg by zrobili...
siva mój m zawsze chce bym na rudo, ale mi się tak szybko ten kolorek z blondu wypłukuje .... ślicznie Ci
u nas żar z nieba się leje, że wyjść z domu się nie chce. dół domu zasłonięty roletami i czekamy jak te wampirki na ochłodzenie i schowanie słoneczka...
wczoraj rano zaliczyłam ze starszakami kino "transformers" (była klima :::

))) a po obiadku grillowym pojechaliśmy na pobliskie jeziorko. Dzisiaj basen na ogródku, ale tylko rano, bo teraz to udaru tylko można się nabawić.
Młody jest mega marudek i nie wie co chce, najchętniej na rękach, bo to jego niby raczkowanie (porusza się jakby raczkował ale dodatkowo sunie głową po ziemi) powoduje otarcie nosa i czoła... u nas siadanie średnio jak usadzę to siedzi chwilkę i się do przodu ostrożnie kładzie, najchętniej to by na nogach był.
chyba dzisiaj wyjmę już krzesełko do karmienia - ostatnio byłam cała od marchewki, a małego do jedzenia ubieram w ślinik z ikei taki cały foliowy bo pluje i jest mega brudny...
KLADD PRICKAR Śliniak - IKEA
zastanawiałam się nad kupnem siatki do owoców do jedzenia, ale bałam się co do jej stanu po kilku jedzeniach i myciu, wczoraj byłam w sklepie Lulla Baby (yoanna polecam - Ty z Poznania więc blisko w Kineapolis) i kupiłam
BABY ONO GRYZAK DO OWOCÓW - Bobas.biz.pl - Sklep internetowy
i jest super - młody wciągnął prawie pół banana (przy tym był mniej brudny niż normalnie)...
no i fajny też gryzak na ząbki
Gryzak elastyczny BabyOno
wszystkiego najlepszego solenizantom

)))))