Sylka współczuję Wam przejść z choróbskiem, ale cieszę się, że wszystko już ok.
Kaczuszka jaki słodziak z tego Twojego chrupkożercy :-)

. Dojrzałam drugie zdjęcie, ale zdolniacha

Emka jak długo pieczesz tą pierś z indyka?
Elama faktycznie Twoja szwagierka jakaś beznadziejna, aż żal, że pod jednym dachem mieszkacie.
Anbas kochana jedno wielkie wow, jak cudnie śpią Emcia i Kubuś :-)
Vinga kochana strasznie mi przykro, ze to wszystko Was spotkało:-(. Ale będzie dobrze słoneczko zobaczysz. Masz tu kciuki najmocniejsze jakie tylko możemy &&&&&&&&&&&&&&
Czarnooka cześć witaj,
Nareszcie udało mi się Was nadrobić

, ale czynie to od 4 dni, a ściślej mówiąc wieczorów

.
Widzę, że Ania i Pustiszi nic nie piszą :-( szkoda, fajne babki z nich, a o głupotę poszło.
U nas lepiej ostatnimi czasy. Panienka moja śpi ciut lepiej w nocy budzi się z reguły tylko trzy razy. Choć zdaję sobie sprawę, ze dla niektórych z Was te trzy razy to dużo, ale ja świetnie pamiętam pobudki co godzina, lub co pół więc te trzy razy biorę z pocałowaniem ręki

.
W dzień też nieźle bo albo trzy krótsze drzemki, lub dwie dłuższe. Zasypia też całkiem nieźle na noc sama w łóżeczku na brzuszku of kors i puszczam jej kołysanki utulanki. A w ciągu dnia w wózku. Wózek oczywiście musi jeździć, ale chwilkę dosłownie i śpi.
Ale powiem Wam jak moje dziewczynki się "dogadują" to serce się raduję i mam ochotę tańczyć i śpiewać z radości

. Starsza biega i skacze i tańczy a Lenusia zaciesza, że mało z bujaczka nie wyskoczy:-)
Nadal ulubiona pozycja do spania Lenki to jest na brzuszku śpi tak calutką noc i wszystkie drzemki dzienne! Inaczej nie chce zasnąć !
Ostatnio też miałam maraton po lekarzach z Marti, a ściślej mówiąc okulistach, Okazało się, ze ma dość dużą wadę wzroku i potrzebne są okularki:-(, ale nie załamuję rąk bo to zdrowa dziewczynka ogólnie, założy okulary i powoli wadę wyleczymy, a jak się nie uda to jak będzie dorosła skoryguje sobie laserowo;-). A jeszcze po tych lekarzach jeździliśmy we trzy z tym moim lepem małym. Okulary już wybrane , zapłacone we wtorek odbieramy.
Dobrej nocy laseczki