witam wszystkich sobotnio
młody zasnał wiec szybciutko zagladam co tam u was, wczoraj tylko moglam wrzucic zdjecie i nawet nie przeczytalam co napisalyscie bo maz zabral mi zasilacz do laptopa i niestety lapek odmowil mi posluszenstwa i wspolpracy
Kaczuszka zakupilam puzzle na necie, a kupilam w sumie z mysla o cwiczeniach z malym ale teraz cwicze na stole bo mi wygodniej a na macie maly pelzaczek sie porusza. chętnie poslalbym ci adres ale cholera juz mi usunelo transakcje z mojego konta. cos tego typu tylko ja nie mam puzzli z cyferkami
Ogromne Grube Puzzle Piankowe - Alfabet i Cyfry!!! (4376143785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a młodzian ma pozycje przecudne, silny jest
Marika, Czarnooka wspolczuje tych naręcznych dzisiaczków, moj maly to jest bardzo samodzielny, na rękach obecnie bardzo malo przebywa bo woli badań teren

a przy okazji wszystko cimcia buźką, a najbardziej mnie obrzydza jak musze mu z buzi wyrawac wlasnie te piankowe puzzle
Anbas wreszcie sie odezwalas kobieto. super ze Emcia ma jedyneczki i ze wszystko u was dobrze. udanego pobytu w kraju
Fifka ale pamietaj ze w przypadku adrianka musisz skorygowac wiek, niby 7.5 miesiaca to tak naprawde u was 6 miesięcy
Yoanna moze to wlasnie ząbki chca na światło dzienne. moj tez ostatnio gorzej śpi w nocy i nie wiem dlaczego, ale na zabki nie bardzo liczę bo dziąsełka nic nie zmienione
EmKa skąd ja to znam, moj tez czasem przyjdzie dopeiero po kąpieli małego i postanawia byc dobrym tatusiem i sie pobawic, ale mnie szlag trafi jak go wybudza zamiast usypiac, a maly zwykle zasypia sam w lozeczku
Emily nie pomoge z nystatyna bo nie mam pojecia
Vinga matko boska, trzymam kciuki zeby neurolog pomógł. a starszakowi co dolega ze podejrzewaja astme? moja cora tez stale kaszle i tez jakos osttatnio myslalam czy to nie wlasnie jakas astma, dostaje jakies leki od tygodnia bardziej na alergie ale nie widze poprawy, ale ten jej kaszel jest taki bardziej mokry.