Fifka szkoda bo przynajmniej bylabym spokojna co do Emilka. ..w sensie wrocilabym do pracy "na chwile" zwolnienie mavierzynskie i juz bym nie wracala... a nawet jakby to Emil juz by mowil (mam nadzieje) i potrafilby naskarzyc na opiekunke czy sie rodzenstwem zajmuje
Pozatym moze bym rozwinela sie z tortami do tego czasu

A Ty sie zabezpieczasz wiec raczej luz
Marika poczytaj jakir jedzenie zakwasza organizm. Wiem ze jak sie je duzo miesia a ja codziennie na obiad mieso jadlam...czesto samo mieso..zadnych warzyw bo miesozerna jestem...
Jest proszek dr pruesa chyba (nie pamietam dokladnie) za 20pare zl i odkwasza super...ja jedna kuracje zrobilam i bol glowy minal..
Zmeczenie..stres.. tez powoduje zakwaszenie organizmu..
Vinga ano ..jakos ciezko to widze bo to chyba 3 miesiac bez zabezpieczen..na luzie ale jednak.... o Emila staralismy sie dwa lata.. a jie chce wiekszej roznicy niz 2-2.5 roku...
Nisiao mleko to podstawa jedzenia ...nie powinno sie jeszcze zastepowac jedzonkiem bo nie ma tyle kalorii co mleko.. daj jedzonko i dopij butla tyle ile chce

mozesz po jedzonku odczejac chwile
Inomama powodzenia w przeprowadzce

nie lubievtgo...
Kaczuszka ajj i co z tymi puzlami ? Odsylasz ?
Juz doczytalam ze tak... ja je mam i trochę smierdzialy na poczatku ale staly i sie wietrzyly... kiedys czytalam ze wycofuja ale nie wycofali ? Nie wiem..
Siva fajne takie wakacje

spokojnie i reset

zazdraszczam
Emily juz 5 zabkow ! Wow

gratuluje
U nas ida pelna geba ..