MILUSIA
Chomik powtarza - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu są różne
MILUSIA, BLANKA Z tymi szczepieniami, to myślałam, tak jak ty. Zreszta obie to pisałyśmy wcześniej. DOpiero jak mi Laura po tym w 6 tyg wyła pół dnia non stop, nic nie było w stanie uspokoić, nawet przez sen. Lekarka na to nic. Nastepne szczepieni w 3 miesiacu - pogorszenie stanu zdrowia, alergia, AZS refluks, szpital, zastrzyki i podwyższone enzymy wątrobowe i to 4 krotne. Ni nie opadały. Dopiero drugi gastrolog, u którego byłam prywatnie, powiedział, ze to po szczepieniu na WZW. WTedy zaczełam czytać ulotki tych szczepionek.
W działaniach niepożądanych jak wół pisze, ze nieutulony płacz powyżej 3 godzin, AZS, podwyższone enzymy watrobowe. I nikt tego nie zgłosił do sanepidu, a powinni. I takim sposobem, uważa się, ze szczpeinia sa bezpieczne, bo wszytsko objęte jest tajemnicą. A leczenie - byłam u lekarzy prywatnie - wydałam 300zł, bo wizyta u specjalisty po 4 miesiącach. Minęło 5 miesięcy od ostatniego szczepienia a enzymy dalej są wysokie, dopiero opadły bo ok 70 a norma do 32. Było 120

Ja aż się boję, co by było dalej, jakbym szczepiła, skoro tak źle działają na Laurę. Nie oszukując się dzieci na swiecie i w Polsce umierają po szczepionkach