Siva gratuluję tatuażu, też mi się kiedyś marzył ale na szyi z tyłu, ale teraz myśle sobie że już nie te lata żeby tak szaleć, moze w innym życiu się odważę
co do wózka ja też mam chicco i fakt ma swoje minusy, ale plusem jest to ze prawie na płasko się rozkłada i jest usztywniane to siedzisko bo ja już 6 miesięcznego Antka zabralam w nim nad morze ze wzlgedu na to ze inny nie wszedłby mi do samochodu
Cleo a moze Wojtus nie lubi parówek, wiesz to jest taka specyficzna w smaku kiełbaska i nie da sie jej kilkoma ząbkami pogryzć, ja bym na twoim miejscu probowala z czyms co daje możliwoość większego rozpaćkania w buzi, czyli np chlebek, zwlaszcza że wszyscy go jemy wiec widzi ze my tez to jemy a po ddrugie skoro my jemy przez tyle lat i sie nam nie znudzil to jemy tez posmakuje wkońcu. a z tego co piszesz to Wojtus nie ma problemow z gryzieniem tylko z przelykaniem czegos co sam wlozy do buzi i pogryzie, bo piszesz ze gryzie i wypluwa. mnie caly czas zastanawia czy on nie ma jakiejsc nadwrażliwości w buzi ktora wywoluje u niego odruch wymiotny w momencie innej konsystencji pokarmow. moze nalezaloby wykonywac masaze oralne zeby odwrazliwic te miejsca?
a u nas kolejny rzut oskrzeli, maly takie silne ma ze dostal sterydy wziewne i antybiotyk kontynuowac ale jezeli nie bedzie poprawy tak w ciagu 3 dni to mamy skierowanie do szpitala. kurcze prosze o kciuki zeby byla poprawa
ps. ten post pisalam wczoraj ale problemy z netem nie pozwalaly wyslac
Kaczuszka a mnie się podoba, wydaje mi sie że pasuje ci taka fryzura do twarzy
Jagus skad ja to znam że o najwazniejszych sprawach z pracy dowiadujemy sie gdzies od kogos a nie od szefostwa.
Siva akurat dizsiaj bylam w Carrefourze i kupowalam dla antka rzeczy, ale z takich podstawowych mleko pieluszki itd. dzieci za informacje