reklama

Styczeń 2014 :)

Dona, to super, że mała buzię otworzyła i cokolwiek dała sobie zrobić ;) ja Cię rozumiem, bo moja Julka też się panicznie bała dentysty i dopiero jako 6 latka dała sobie cokolwiek zrobić u tej prywatnej. Teraz już jest dzielna pacjentka ;)
Z tym drganiem powieki i magnezem to u mnie też nie pasuje - kawy nie piję ponad półtora roku, alkoholu też, nie palę, zdrowo się odżywiam i suplementuje.
Blanka, oby dzisiejsza nocka była spokojna!
Sylka, 3mam kciuki za treningi! Najgorzej jest wpaść w rytm ;) potem już jest z górki :)

Ostatnia edycja:
reklama
A wiec tak .. wczoraj bylam na zakupach w tesco.. i spotkalam swoje "kolezanki" z pracy.po chwili rozmowy Mowie do jednej - wiesz ze w ciazy jestem... a ona- a wiem.. ale noc nie mowilam bo chcialam sprawdzic czy mi powiesz? Haha
No i mowi oby byla dziewczynka z mina na twarzy mowiaca szczere "oby byl chlopiec -czemu mialabys miec lepiej " hahaha

Spotkalam druga i mowie znowu (po chwili rozmowy) wiesz ze w ciazy jestem... wiem -sensacja tu byla... mowilas mi ze jiz nie bedziesz miala wiecej dzieci... i wypytywanie..jak sie czujesz - ja - juz lepiej- ona- wiesz to dziwne ze ty tak szybko na zwolnienie idziesz..w kazdej ciazy sie takzle czujesz ...(ona dzieci nie ma.. nie chce miec bo jak sama twierdzi wygodne zycie ma...jej sprawa...
Po czym wypytuje jak torty... bo przeciez jak moge robic torty skoro prCowac nie moge...
Nie wiem czy ludzie takie nudne zycie maja ? Bede miala 4 dziecko.. i co to grzech ?
Stwierdzilam ze juz tam na zakupy jezdzic nie bede w godzinach w ktorych pracuje... albo odpowiem raz a pozadnie na takie zaczepki.

Zebyscie slyszaly ton..takie traktowanke z gory jak jakas patologie.. jakbym sobie dzieci robila by w domu siedziec ..i nic ie robic.. ahh

Akuku, nie przejmuj się złośliwościami! Jak ktoś tak jadem pluje, znaczy że sam ze sobą sobie nie radzi ;) ciesz się ciążą, ciesz się wolnym od pracy ;) nic im do tego!

Siva mnie to juz wczoraj rozsmieszylo.. ale i wkurzylo.. kazdy niech w swoj garnek patrzy... ona nie chce miec dzieci ok..ja nie siedze jej na glowie i nie wypytuje.. nie oceniam..

Akulu moja sis mieszka od 10 lat za granicą i zawsze mówi że Polak Polakowi za granicą bardziej świńie podłoży niż pomoże, inne narodowości to się trzymają w kupie a nasi zawistni bardzo. Olej i już.

Ja z chłopakami na pierwsze wizyty do dentysty chodziłam na oglądanie gabinetu, jazdę na fotelu i oglądanie zebów żeby się nie zrazili - polecam.

Z drganiem powieki to też tak mam i mi magnez pomaga....

Któraś pisała o braku odpowiedzi. Myślę że każda to miała i nie ma co osobiście brać do siebie. Ja często czytam a pisać nie ma kiedy. A będzie praca to pewnie już całkiem odpadnę....

Dzisiaj załatwiłam ginka i w pracy pismo o karmienie złożyłam. Załatwiam co mogę przed powrotem. No i moje włosy... Umówiłam się do fryzjera. Ścinam na boba i wracam do jasnego blondu. Nie mogę się przestawić....

Akuku jak film?

Ostatnia edycja:
No właśnie Akuku, jak wrażenia? ;)
Kaczuszka, ja już też wszystko przed powrotem do pracy ogarniam. Np dentystę ;) w marcu dwa ostatnie zęby leczę, przed świętami fryzjer i kosmetyczka. U gina byłam w zeszłym tygodniu, endokrynolog już odhaczony na liście ;) Jeszcze badanie tętnic Julii, kontrola u neurologa i szczepienie mmr Lenki.

A wiec film ogolnie ok choc moim zdaniem za bardzo przeciagali ;) za malo scen pikantych hahah ;)
Ale ogolnie fajny ;) ja lubie romansidla..choc ksiazka zdecydowanie lepsza ;) chyba znowu przeczytam ;) tylko nie mam musze kupic..

Cześć laseczki!
co do odpowiedzi na posty to ja dołączam do tych wszystkich co piszą z telefonu i nie są w stanie zapamiętać wszystkich postów. Przy moim dziecku mam wybór pisać z telefonu albo w ogóle bo jak widzi włączony laptop to od razu wali w klawiaturę i otwiera mu się milion okien Bóg wie co?

Akuku ja z całego serca życzę ci córeczki a wrednymi babsztylami się nie przejmuj, zazdrosne i tyle. Poza tym mi się marzy córcia kiedyś ale jako że przy dziecku ja 99,9% robię sama a Wojtuś wszędzie ze mną bo dziadków do pomocy nie mamy, m dużo pracuje ale też widzę że ucieka przed pilnowaniem małego

Dona ja ciebie rozumiem. Mój m zostaje z małym tylko jak już nie ma innego wyjścia a i wtedy są teksty zrób tak żeby spał albo weź go ze sobą. W związku z tym jeśli w ogóle to na pewno jeszcze nie teraz kolejne baby.

Siva widzę nową fotkę wstawiłaś :) ładnie, ładnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry