reklama

Styczeń 2014 :)

Siva i aż się boję co będzie dalej jak tu tylko 4 dni chodziła...
Ostatnio pytałam o to na grupie kp bo w marcu mam mieć operację i już się zastanawiam jak ona sobie poradzi i dziewczyny radzą by już nie uczyć i w sumie niby racja, a z drugiej strony z butli by pewnie więcej zjadła...

Ostatnia edycja:
reklama
M już zapowiedział że jakby co to on bierze opiekę - liczy że wtedy się z nim bardziej zżyje, bo póki co dalej toleruje jego obecność, ale trzyma go na dystans i to dość duży;)

Dziewczyny moja tez nie chciała pić butli chyba pół roku jej uczyłam ;p teraz pije jak miło, ale przez słomke czy z kubeczka tez wypije ;) tyle ze ja swoją uczyłam jak b y la mniejsza co wieczór dostawała butle ja jej ja od dołu podawała a od góry tata tańczył z misiami żeby odwrócić j e j uwagę ;p po trochę po trochu i w końcu sama zaczęła doic tylko rąk jak mowie trochę to.trwało ;)

Właśnie Tina pamiętam że pisałaś i podobał mi się Twój sposób:) A jak tam Twoje AZS? Zaleczyłaś już to jakoś?

Kurczę, pasuje iść coś robić ale moja przylepa właśnie się obudziła i tak się tuli że aż szkoda się ruszać;)

Ostatnia edycja:
hejo sobotnie:-)

Pochwalić się muszę :-p:sorry: (*2)
1.Nie palę:-D jeeee:-D wstałam w środę popielcową i stwierdziłam że rzucam palenie to już 4dzień :-) :-D
2. Zosia sama zasypia w swoim łóżeczku i to bez płaczu:-) włączam jej teledyski daję butelkę kładę i wychodzę:-)

Co do uzębienia to my od paru miesięcy mamy 8 i też tak stało w miejscu,ale teraz przeżyna się już 4ka więc lada dzień będzie 9ząbek

Akuku weź nie przejmuj się babsztylami takimi:eek: A dla dziewczynki Amelka pięknie:-)
Tina nie przejmuj się bo nie ma co,tak jest że nie wszystkim się odpisuje,z resztą sama przecież zawsze wszystkim nie jesteś w stanie odpisać;-):-) ja czasem też tylko na szybciocha wpadnę napiszę co u nas i tyle:rofl2:
Siva piekne zdjęcie-Lenka czysty tato:-p
Dona u nas z dentystą też ciężko...A wręcz masakra:crazy:
Kasia hehe mały rośnie to i dużo je,u mnie Zosia jak wypijała do tej pory 150(max) tak teraz sama trzyma butekę to wypija 200:szok:
Jaguś oby Juleczka nie chorowała w żłobku

Dermatolog zapisała mi kuracje encortonem, silny steryd...do tego wiadomo maści i kremy..
Najpierw miałam silna dawkę 3 tabelki na raz poznoej dwie teraz powinnam brać jedna ale skończyły mi się o czekałam.ma receptę wiec od.tygodniu nie biorę... No i zaczęło mnie swedziec ale nir jest tak strasznie, Dzisiaj kupie. Do marca mam ne brać do wizyty poznoej zobaczymy czy zapisze mi coś innego czy co... najgorzej było na tej cześć wew dłoni.koło kciuka pamiętacie, widać.ze skóra jest tam pomarszczona...mam nadzieje ze to się też zmieni... Najgorzej ze ten lek ma mnóstwo skutków ubocznych... Od męskiego zarostu po straszne tycie...a już podobno jestem mocno spuchnieta na buzi

Nie martw się Tina - moja Julka też była na tym sterydzie jak była malutka. Fakt, okrągła była wtedy bardzo, ale po odstawieniu wszystko wróciło do normy. Najważniejsze, żeby Ci te zmiany pozchodziły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry