Witam Kochane Mamusie i Dzieciaczki
Nie zdołam przeprosić za brak pisania z mojej strony ale może usprawiedliwieniem będzie to, że czytam regularnie.
U nas jak nie jedna przeziębiona, to druga. Olka nie poszła w zeszłym tyg do przedszkola bo coś ją brało, lekki kaszelek i katarek, ale bez gorączki. No i teściowa z nią siedziała jak byłam w pracy. Cieplutko na polku to na spacerki chodziła, ale jak się później dowiedziałam dnia rewnego wybrały się autobusem do galerii handlowej, no i wystarczyło. Gorączka, kaszel nasilony. Nie wiem co teściowej do głowy strzeliło, byłam zaskoczona bo ona pielęgniarką była. Wkurzyłam się na maxa.
Co do Amelki, to słodziak z niej niesamowity. I taki figlarz żartowniś, że hej. Mówi już praktycznie wszystko. Z chodzeniem gorzej, bo tylko za rączkę. Ząbków mamy 6 (aż!!!). A włoski rosną tak powoli, że już łysolek na nią wołamy. Tata ją nauczył, że gdy pyta Amelkę gdzie jest łyse, to ona pokazuje na własną głowę.
Ostatnio nastąpiła zmiana mleka na ENFAMIL PREMIUM 3. Zobaczymy ja pójdzie, na razie jest OK.
Przepraszam, że nie każdej odpisuję, ale w pracy tylko mam neta, a wiecie jak to jest.
Nie mogę doczekać się dzieciaczków u Akuku i Ikasi. Piszcie dziewczyny jak tam u Was.
Inomama-proszę częściej o aktywność, bo pewnie nie będę osamotniona pisząc, że uwielbiam czytać Twoje relacje.