reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

To ja miałam gorszy sen :( śniło mi sie dziś ,ze poszlam na ktg i okazało sie ze moj syn nie zyje . i kazali mi zjechac windom na zabieg:( wstalam przerazona i probowalam pobudzać dzidzie do kopania. mowie Wam, cały dzien o tym myśle. Ja mam czesto sny prorocze i starsznie sie ich boje. Panicznie ! Wysniłam śmierc taty, i ciotki mojej. W pierwszej ciazy snil mi sie krwotok a jakis czas potem poronilam. takze wyobrazcie sobie jak ja sie czuje po tym snie.dobrze,ze synek mnie kopie co jakis czas, to mnie uspakaja/ chce wymazac ten sen z pamieci:(

Matko !!!! Vinga co za wiadomość:( Wspolczuje Agatce, bardzo mi przykro.

reklama
O boże... Vinga straszna wiadomość...Agatka szczerze współczuję.... :-(Dlaczego dzieją się takie złe rzeczy....

Blanka
boże... straszny sen... ja się jednak trzymam tego ze sny często wróżą zupełną odwrotność.... i mam nadzieję ze wszytko będzie w porządku...

Ojoj :( Biedna Agatka. Strasznie mi przykro.

Blanka, to twoja podświadomość kobieto... wmówiłaś sobie, że masz prorocze sny i teraz podświadomie boisz się takiej opcji. Więc proszę tu nie świrować, bo nic takiego się nie wydarzy. No.

Wiem dziewczyny , wiem . Trzeba złe myśli odpychać od siebie bo mozna szalu dostać . Ja czasem w rodzinie jak powiem,ze snilo mi sie to czy tamto kazdy sie juz boi.... a za jakis czas sie okazuje ze jednak....

Ale tym razem musi byc dobrze, musi.... bo bym zwariowała!

Blanka
mam nadzieje,że to tylko koszmar,wiadomo że sie cay czas obawia o zdrowie malszka,wiec sa te koszmary.
Fifka
też sie staram jakoś analizowac takie sny
Macie też takie bóle czasto w ciagu dnia jakby na miesiaczke,nie mocne ale odczuwa sie je czesto,moze teraz maluszek wiecej rosnie,bo tak bardziej odczuwam od czwartu że mam w ciagu dnia czesciej.

Niesiao ja niestety nic konkretnego Ci nie pomoge . Nie mam takich bóli, mnie czasem tak jakby sie brzuch spinał lekko, szczegolnie jak sie zmecze, duzo pochodze. Boleć nie boli.

Blanka ale wasnie nie wiem czy ja jestem w stanie rozpoznac czy to spinanie?raczej to jest mocno odczuwalne prawda?jest może bardzo twardy brzuch czy coś taiego że zaraz odczuje sie roznice?

Mi twardnieje brzuch i czuje takie spięcie, jakby skurcz. Nie bolesny tylko takie dziwne uczucie i zaraz przechodzi. Mam to jak juz wspomnialam po np dlugim spacerze. W poprzedniej ciazyy mialam to samo. Gin mowił,ze takie bóle lekkie moga tez byc spowodowane rozciąganiem sie właśnie macicy i nie oznaczaja nic zlego.Natomiast silny bol jak miesiaczkowy swiadczyl u mnie o poronieniu, ale to nie bylo poboewanie, to bol nie do zniesienia .

reklama
Po prostu dla spokoju Swojego na wizycie powiedz o tych odczuciach.

Moj mąż i syn juz spią , wiec chyba pora coś obejrzeć, myć sie i spać .

Dobrej nocy .

Do góry