reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia ja tez @ mialam od 12.04 a termin mam na 17 stycznia..

Ide spac bo znowu mdlosci orzyszly...

reklama
Hej zmierzylam tempke i mi spadla ... Boje sie okropnie...
Ja najpozniej @ powinnam dostac za dwa dni, bo nie jestem pewna kiedy owu byla... Boje sie dziewczyny...ehh

Witam
Tak nieśmiało chciałam się przzywitac:)
Wczoraj pierwszy raz od 2 lat staran zobaczylam na tescie dwie kreski....narazie blada druga ale jest..
Ostatnia @ mialam 11 kwietnia, ale jestem po in vitro wiec u mnie to wszystko przesuniete...wstępnie termin wyliczylam sobie na 20 stycznia....
Wczoraj oczywiscie polecialam na bete ale wynik w poniedzialek...ran jutro tez skocze na badanie to bedę miała podgląd jak przyrasta....

Tak bardzo boje sie uwierzyc....i cieszyc....
Akuku ja jakoś nigdy w to mierzenie temp nie wierzyłam, wiec trzymam mocno za Cebie kciukasy&&&&

to ja tez juz oficjlnie sie przywitam ... po roku staran /tym razem tylko roku/ sie udalo ... mam 33 lata, coreczke 3 letnia dom meza i tesciowa na karku :) to tak w skrocie o sobie ... na forum jestem od poczatku poprzedniej ciezy wiec jak chcecie jakiejs pomocy technicznej to mozecie na mnie liczyc :)
ostatnia miesiaczka 11 kwietnia ... 26 kwietnia gin mi wrozyl cykl bezowulacyjny i przepisal znowu clostrybegyt ... jakies mialam przeczucie zeby nie wykupic go wczesniej :) za to kupilam testy ... robilam we wtorek i srode - kreska bladziutenka ... wczoraj zrobilam bete /wynik jutro/ ale dzs jeszcze jeden test - dzis juz nie mam watpliwosci wiec moge zaczac sie cieszyc ...
ale od wtorku bylam juz prawie przekonana o tym ze jestem w ciazy jak zrobilam rano moja ulubiona latte z ekspresu ... no myslalam ze sie przewroce tak smierdziala !!!!

wiec termin licze na 18 stycznia ... mam nadzieje ze tym razem dotrwam nowego roku bo corke urodzilam w swiete bozego narodzenia /dokladnie 27 grudnia/ a termin mialam na sylwestra :)

Ikasia witaj. Blada lae jest :))) Gratulacje !!

U mnie dzis lepiej. Już wiem dą 3 zapach które mi w tej ciązy nie leża : kawa, ser żólty i wątróbka ;) reszta moze być ;)
jutro wyniki bety, tzn koło 11 będą. trzymajcie kciuki zeby sporo przybrała. Zaraz po odebraniu mam dzwonić do lekarza i umawiamy sie na wizytę albo szybko ( jak coś nie tak) albo dopiero po 22 maja jak ok.

Witam dziewczynki, coś mały ruch tu dziś :)
Akuku, nie bój się, wszystko będzie dobrze.
Ikasia, witamy :)
mnie jak zwykle w nocy ból nawiedził, zaczynam się naprawdę martwić. nie wiem czy wizyta u lekarza by coś pomogła, bo na pewno nic nie widać...
coraz więcej nas się robi, więc zapisywać się do listy dziewczyny :) i proszę o swoje sugestie dotyczące forum w temacie temu poświęconym :)
wpadnę wieczorkiem :) miłego popołudnia

Vinga, mi lekarz powiedział ze spokojnie mogę brać nawet 3 razy dziennie nospe (ta bez recepty). Pomaga.

reklama
a ja słyszałam, że nie wolno nospy nadużywać. podobno ma bardzo zły wpływ na dziecko... a ginekolodzy czasami każą nam je łykać jak witaminki... wolę pobrać magnez.

Do góry