reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ikasia ja dzis wsiadlam do mojego auta i smierdzialo mi psem??
Kurde juz zapachy ?? Hehee
Mialam chec na jajecznice z pieczarkami, a juz daaawno jej nie jadlam.
No zobaczymy ja to bedzie z mdlosciami.
Sluchajcie ja mialam ostatnia @ 12 kwietna i mam sznase miec usg 23,24 maja to bedzie 6 tydz. Zobacze juz cos ??
Pozniej bede w pl znowu w czerwcu 10-11 tydz.
Wtedy juz na pewno cos zobacze, a mysli,ie ze w 6 tyg cos zobacze ??

Mea osi no zobaczymy bo wlasnie wyczytalam ze serce krztaltuje sie 21 dni od zqplodnienia, w 5 tyg. A ja lece w 6 moze jakby bylo dobre usg ?? Hmm no zobaczymy, ale dla samej fasolinki polece :-)
Musze tylko sie umowic do jakiegos gina z dobrym sprzetem :-)

Dzięki dziewczyn:)

Byle do jutra...i sie wyjasni..bo bede miala betę z soboty i wlasnie z jutra....ale sikacze juz wychodzą nawet te z mniejsza czulościa...wiec mam nadzieje ze bedzie oki,,,..
Rodzice M i moja mam z bratem juz wiedza...mina mojej mamy i jej placz--bezcenne:)

Moj M juz sobie planuje jak pokoj zmienic...z gabinetu na dziecięcy....opowiada ze wydaje mu sie ze będzie dziewczynka....ja jakos mam przeczucie na chlopaka...:p
Wiem ze to duzo za wczesniej i ejszcze tfu tfu wszystko sie moze zdazyc....ale...pogadac mozna:p

Zaczynam sie zastanawiac czy juz nie isc w pracy na L4...wiem ze to bardzo wczesnie....we wtorek ide do ginki...zobaczymy co powie..ja jezdze autem...bedą upaly teraz....a za dlugo sie o to maleństwo staram....bardzo chcialabym chodzić do pracy, bo dzieki temu czas szybciej leci....a ja jestem raczej z tych aktywnych....podejrzewam ze szefowa by sie megaaaa wkurzyla.....zwlaszcza ze zniknełabym z dnia na dzien.....i musialabym ją poinformowac przez telefon bo firma jest w innym miescie...nie wiem....

reklama
ikasia jak sikacze wychodza to bedzie ok. choc wiem co czujesz bo ja tez dalej jak na szpilkach czekam az minie ostateczny termin @ wtedy dopiero uwierze, ale pewnie dalej bede sie martwic. W pierwszej ciazy nie myslalam o poronieniach, nie martwilam sie , w drugiej tez , udalo sie od razu wiec jakos nie myslalam...a teraz prawie dwa lata staran, dla tego sie boje... A moze nie powiannam, dwie ciaze zdrowe i ta bedzie, musi byc :-)

Do góry