reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
ja sie pytałam bo też mam3,2 i mi powiedział że to na granicy normy...ale w normie wiec nie spinam sie...nie długo wizyta wiec pewnie z nim o tym pogadam.

wczoraj dr.google powiedział mi że norma to od 5 do 3 cm tak jak fifka pisze....więc luzik.

fifka matko Ty już 18 tydzien,....jak nic będzie pierwsza:p w sumie zazdroszcze:)..u mnie dopiero 16 się zaczął...

U mnie dzisiaj upał się zapowiada...a mnie czeka sprzatanie..wczorajs tolarz przywiózł meble I trzeba poukładać w nich rzecz..potem jade szukac farby do malowania:)

a ja mam jutro teściową której nienawidzę !! już mi niedobrze a ma być jutro.
Przywiezli nam krokwie do budowy domu ale dalej nie ma hebów :( dach nie wybrany, Kuba zaczyna kaszleć, kuźwa ale lato. i jeszcze ten ślub który zaczyna być problemem :(

Dziewczyny prosze o radę. nie robimy wesela tylko ślub. ale .... moze warto jednak zrobic z muzyką jakąś mała imprezkę co? w końcu pierwszy i jedyny ślub kościelny. Strasznie mnie to męczy

Ikasia termin przesunął mi się na 26 grudnia na ostatniej wizycie (z @ na 2-3 stycznia) więc coraz bardziej wątpię żebym wytrwała do stycznia...

Ale za bardzo was wszystkie lubię, zadomowiłam się tu (mam też sentyment do wątku bo już jestem styczniówką...) i nie chce iść na grudniówki. Z wami mi dobrze :tak:

Diablica dokładnie tak jak piszesz tłumaczyła mi gin. Ja nieco obcykana jestem w tych kwestiach bo miałam przeboje w poprzedniej ciąży. Narazie szyjka faktycznie jest w normie, Jak będzie kło 2cm to wtedytrzeba będzie coś działać, choć to też nie tragedia...

Mąż pojechał auto naprawiać a po południu mamy ślub znajomych :-D Wesele jest w postaci dyskoteki dla znajomych w sobotę (bo rodzina zapraszana jest na obiad do domu - nie szykują tradycyjnego wesela) i mam nadzieję ze mąż pracuję na popołudnie w niedziele - dzisiaj się dowie. To choć na chwilę wyrwe się z domu!

Anisen idealnie trafiłaś z pytaniem! Na górze napisałam własnie jak to znajomi wykąbinowali którzy nie chcieli wesela.

Aaaaa może komuś się przyda!! To o nowych urlopach po tej ustawie!

http://www.regiopraca.pl/portal/por...e-poradnik-po-zmianie-przepisow-kodeksu-pracy

Ostatnia edycja:
Fifka, Aza prześliczna. Ja w ogóle lubię duże i najlepiej futrzaste psy :) Teraz mam podhalana i labradora, a do niedawna jeszcze bernardyna (zdechł niestety, ale już stary był). Teraz szykowaliśmy się do kupna mastifa tybetańskiego - moje marzenie, już na nowy dom. Ale teraz dziecko więc raczej odłożymy na jakiś czas :tak:

bluelovi, gratuluję chłopaczka :-) wysypało u nas chłopakami :-)

panna, czekamy na wiadomości...

yoanna, essence, witajcie :)

diablica, z szyjką to nie pomogę, bo nie mam pojęcia bladego ...

dona, o widzisz, ja fanka boczniaka :) co roku mam :) amatorsko oczywiście, tak tylko dla siebie, ale uwielbiam :)

deleware ja kiedys tez lubilam ale odkad hodujemy i jedlismy zawsze te ktore juz nie nadawaly sie do sprzedania to grzyby jadam bardzo żadko
anisen mysle ze jak puscicie muzyke z laptopa to bedzie przyjemnie, tylko ponagrywajcie sobie kawałki takie i dla młodych i dla starych, ja osttnio bylam na 18 wprawdzie a nie na weselu ale taka muzyka z laptopa wlasnie leciala caly czas i bylo sympatycznie

wrrrrrrrrrrrrrrr, pisałam i pisałam i sobie okienko zamknęłam, szlag by to

jeszcze raz, ale już w skrócie

witam nowe lasencje!

Dona - narobiłaś mi takiego smaka na grzyby....że...

Anisen - od Was to zależeć musi, czy pragniecie czy nie. Jak Ty się czujesz. Bo przecież bez sensu robić dla kogoś, jeśli Ty masz leżeć albo mdleć. A jeśli ok wsio, to można balować:)

Fifka - zdjęcia cudne! jak Oni razem bosko wyglądają:)

Dzięki Dziewczyny za miłe przywitanie. Już wiem, że mi się tutaj spodoba :-)
Dona, i jestem załatwiona, grzybów chcę ;-)
Miłego dnia i samych pozytywnych wieści.

reklama
dziewczyny mimo otwartych w nocy okien śmierdzi straszliwie nadal!!! nie ma co, zdolni ludzie z nas :p:sorry2:
essence, witaj w naszym gronie :)
Pustiszi, ja tak samo jak jestem u rodziców to rzadko wchodzę na BB, czasem wieczorkiem. a nie wiem czy mnie przeprowadzka do nich nie czeka, bo mój P chce wyjechać do Anglii do stycznia!!!
Fifka, ty nasza przodowniczko, jak nic grudniówką zostaniesz :) ale nigdzie nam stąd nie uciekaj!
Dona, jak ja kocham grzybki, najlepiej takie z patelni z cebulką i śmietanką mniaaaam!!!

Do góry