Vingo 100 lat i wiecej!!! aa widze,ze Twoj maz to tez z takich co moj, co zapominaja wazne daty... rok temu moj sie o moich urodzinach dowiedzial tydzien po z facebooka, i byl strasznie zly,ze mu nie prxzypomnialam,poza tym strasznie smutny i baaardzo przepraszal. wiec w tym roku dalam mu szanse do 12 w poludnie, a ze oczywiscie zapomnial to mu e-mail wyslalam,ze mam urodziny...romantyczne co nie...
Anisen jesli to nie ma dla Ciebie jakiegos znaczenia finansowego to daj sobie spokoj z praca na te 3 miesiace. przy 2 dzieci bedzie ci ciezko, rosnacy brzuch ogarnac dom i prace. to lepiej wiecej czasu poswiec dzieciom, bo jak przyjdzie trzecie, to juz na nic czasu nie bedzie,pamietam pamietam jeszcze niedawno moja byla noworodkiem;-)
co innego ja, bo mnie wysylaja i juz trzese porami,ze bede musiala isc do pracy byc moze. ja siedze z racji ubezpieczenia,ale placa mi prawie cala pensje co miesiac i moge w kazdym momencie wyslac mnie do pracy. a na macierzynski moge dopiero isc od 9 miesiaca(poczatku) o zwolnieniach nie ma mowy,chyba,ze z bardzo powaznej przyczyny...
jak bym miala wybor, to napewno bym nie poszla do pracy. roboty i tak w domu cala masa, wlasnie musze obie szafki dziewczat przesezonowac i tak w kolko, ciagle cos jest do zrobienia..a gdzie tu jeszcze praca