• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Siva gratuluje udanej wizyty

Anisen ja tez ucze w szkole i to z dziećmi niepełnosprawnymi i tez myslalam ze dopiero od wrzesnia pojde na L4 no ale przez te plamienia i problemy z cisneiniem jestem juz od przełomu maj,czerwiec. i teraz sobie nie wyobrazam ze jeszcze poszlabym we wrzesniu do pracy bo nie czuje sie na silach, stale mnie cos boli i dokucza, ja bym na twoim miejscu poszla i odpoczela i spokojnie przygotowala sie na przybycie nowego czlonka rodziny

witam po kilkudniowej nieobecności :D
dzięki kochane za życzenia, byłyście szybsze od mojego męża, który dopiero godzinę temu zdał sobie sprawę że dziś mam urodziny...
postaram się szybko was nadrobić i naskrobać co u mnie po wakacjach ;)

Aj im bliżej wieczora tym gorzej się czuje... :-( normalnie jak wygrana w lotka... choroba w takie lato...

Dona a weź i weź.... ja próbuje przytyć a tu ledwo pół kilo ruszyło do przodu po tym chudnięciu... jeszcze ponad 3kg muszę nadrobić...

Bandyta moja taka rada - nie przesadzaj... ciąża to nie choroba ale też kiepski czas na przeciążanie organizmu. Ja w pierwszej ciąży po basenie na porodówce leżałam w 32 tygodniu... a po rowerze byłam na IP z krwawieniem... sport ale z głową...

Niasiao to na razie się lecz ale i tak śmigaj do lekarza w poniedziałek...

Calineczka posprzątać też czasem trzeba :-D

Siva to po cichu gratuluję córeczki!!

Vinga witaj moja kochana!! :*

Mnie też wszytko boli... a najbardziej rwa kulszowa i ogólnie miednica... teraz podwójnie ale to przed chorobę i gorączkę...

Vingo 100 lat i wiecej!!! aa widze,ze Twoj maz to tez z takich co moj, co zapominaja wazne daty... rok temu moj sie o moich urodzinach dowiedzial tydzien po z facebooka, i byl strasznie zly,ze mu nie prxzypomnialam,poza tym strasznie smutny i baaardzo przepraszal. wiec w tym roku dalam mu szanse do 12 w poludnie, a ze oczywiscie zapomnial to mu e-mail wyslalam,ze mam urodziny...romantyczne co nie...

Anisen jesli to nie ma dla Ciebie jakiegos znaczenia finansowego to daj sobie spokoj z praca na te 3 miesiace. przy 2 dzieci bedzie ci ciezko, rosnacy brzuch ogarnac dom i prace. to lepiej wiecej czasu poswiec dzieciom, bo jak przyjdzie trzecie, to juz na nic czasu nie bedzie,pamietam pamietam jeszcze niedawno moja byla noworodkiem;-)
co innego ja, bo mnie wysylaja i juz trzese porami,ze bede musiala isc do pracy byc moze. ja siedze z racji ubezpieczenia,ale placa mi prawie cala pensje co miesiac i moge w kazdym momencie wyslac mnie do pracy. a na macierzynski moge dopiero isc od 9 miesiaca(poczatku) o zwolnieniach nie ma mowy,chyba,ze z bardzo powaznej przyczyny...
jak bym miala wybor, to napewno bym nie poszla do pracy. roboty i tak w domu cala masa, wlasnie musze obie szafki dziewczat przesezonowac i tak w kolko, ciagle cos jest do zrobienia..a gdzie tu jeszcze praca

Bandyta ja ogólnie zagrożoną ciąże miałam, ale przyczyną było przesilenie. Czyli po prostu pływanie przez które pracowały mięśnie i tak to się skończyło... dlatego ja jeśli chodzi o sporty ciąży to zawsze lekko sceptyczna jestem... powtarzam że lepiej chodzić jak emeryt i donosić dzieciaczka niż pluć sobie w brodę "bo mi się zachciało".... :-(

Ale na basen też będę chodzić - o ile z szyjką będzie dobrze i nie będzie zagrożenia. Ale tak na spokojnie, bardziej dla relaksu niż sportu...

Hehe ja mam sposób na swojego... mówię o urodzinach, rocznicy itp już 2 tygodnie wcześniej i powtarzam regularnie :-D Małżonek nie dość ze nie zapomina to jeszcze zawsze coś fajnego wymyśli :tak:Nauczyłam się już że czekanie a potem złość i niesmak nie są fajne... a faceci często mają problem z tymi datami i wcale nie robią tego ze złośliwości... po prostu tak ich natura stworzyła...

reklama
Mlaa juz spi a mi sie zamykaja oczy kto wam tylko pozwolil naskrobac ;) ja jak nie przeczytam kazdego posta to jestem chora :LOOOOO

Justynaj teraz spojrzalam że miedzy naszymi córami jest niecale poltorej miesiaca roznicy ?:) rodzilas w kwietniu ?:)
anisen mnie narazie nogi o dziwo nei bola jak sie umecze i ani razu jeszcze nie spuchniete ale jak sie umecze to brzuch boli i twardy wczoraj tak mnei mala torturowala ze nospe pierwszy raz musialam zazyc :(

bandytka to normalne niedlugo nei zmiescisz sie w kuchni :) ja dzisiaj chcialam przepuscic m i musialam wyjsc z lazienki zeby on przeszedl :OO

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry