Hej dziewczyny ale jaja, dostalam ta prace od 26sierpnia do 26 listopada...Takze dziekuje za kciuki!!!!!!!!!!!!!!moze i dobrze sie stalo.
ja juz bylam u nich na rozmowie niedawno i mnie pamietala i mowi, ze chcieli mnie zatrudnic,ale w zwiazku z tym,ze jestem w ciazy,a oni chcieli kogos na dluzej, to stwierdzili,ze mnie chca, ale po macierzynskim:-)super bylo sie dowiedziec,ze mnie chca, bo miejsce pracy jest 15 minut pieszo ode mnie.
A ta praca co teraz dostalam, to jest na zasadzie,ze ubezpieczenie placi calosc pensji,a oni nie placa mi ani grosza, wiec dla nich to bardzo atrakcyjne.A dla mnie tez, bo jednak zagrzeje sobie jakies miejsce na po macierzynskim, bede miala gdzie w razie czego wrocic jak nie od razu to jak tylko beda szukac kogos, to nie wezma kogos kogo nie znaja tylko tych co sprawdzili.
Ale nie powiem troche ciezko bedzie, to 32 godziny tygodniowo, no i tez pamieci teraz nie mam dobrej wiec sie boje,zeby jakis gaf nie zrobic, bo wtedy sobie spale miejsce

no i co z plywalnia i czasem na zainteresowania..coz dobre czasy sie koncza dla mnie.korzystajcie dziewczyny z tego,ze jestescie w domu:-)