Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to po samych tabletkach... trzy razy dawali mi fenoterol w pompie (coś jak kroplówka) to dostawałam drgawek i odpływałam... nikomu tego nie życzę...

Ja bym tylko piła i piła...
każdy ma inne wymagania, warunki itp... jednej osobie waga przeszkadza bo mieszka w bloku i musi nosić wózek dla innej (np. dla mnie) nie... mieszkam w domu i to na dodatek jednopiętrowym i podnosić go w zasadzie nie muszę wcale. To samo koła... ja mieszkam na przedmieściach więc dla mnie ważne są duże koła na nasze piaski i wertepy... a jak ktoś tylko chodzi równymi chodnikami to mu jeden grzyb... Jedna osoba jest noska i każdy wózek jej pasuję "wielkościowo" kto inny - np. mój mąż... ma z tym problem, bo jak wózek jest mały to w niego kopie albo depcze po nim i się zniechęca do prowadzenia... ktoś ma combie i nie zważa na wielkość wózka po złozeniu, komu innemu jest to bardzo ważne bo ma małe auto itp itd