to ja! heloła!
byłam w sklepach, nabyłam trochę, najwięcej duperel w stylu biżuteria, berecik i kapcie

chyba w tym bedę zimą występować
ja już o świętach, bo chcę z Polski zamówić coś i żeby ktoś, kto do Polski jedzie mi to przywiózł. więc czasu nie za dużo właśnie...
Akuku - cholercia no! daj znać koniecznie, jak bedziecie więcej wiedzieć...
Dona - straszne!!!!!!!!! po czym poznac, ze dziecku naprawdę coś zagraża, że nie jest to zwykły ból brzucha czy głowy? panikuję chwilowo teraz...
Fifka - witaj w klubie! ja też drę japę, niestety...a potem mi głupio. I ja też pedagog, nie...
Siva - przykro mi bardzo...ja kurcze, miałam tak samo...beta rosła, codziennie robiłam, ale ...no i w 8 tyg miałam zabieg...mam nadzieję,ze jeszcze dobrze to się skończy
Cleopatra - to chyba nie pierwszy raz u Cię? oszczędzaj się! co do prezentu to może zegarek? albo jeśli znasz jej preferencje co do bajek czy książek to może takie trampki na zamówienie? moja siostra cioteczna to robi, Kajtek dostał na urodziny właśnie i jest zachwycony!
https://www.facebook.com/trampkigosi?fref=ts
a moze jakieś dziewczece kosmetyki? albo perfumki?
Anisen - skąd tacy ludzie się biorą? mam nadzieję,ze to fałszywy alarm
Miejskibandyta - nic tylko randkę w domu zrobić trza Wam! i się kurować w jej trakcie
Ania - fajne!!! na mój nie ma żadnego, taki stary model, ze nie produkowali jeszcze obudowy wtedy
Bluelovi - czyli typowo rodzinny obiad dziś

zazdroszczę!