Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noc była koszmarna chyba mała mnie uciskała na jajnik ból okropny czułam od czasu do czasu jak mnie tam kopie wyłam z bólu R przestraszony pogotowie chciał wzywać panikował strasznie ale ja czułam ze to sprawka Gabrysi a nie skurcze czy coś w tym stylu bo z Julia tez tak miałam moze az tak bardzo nie bolało ale coś w podobie !! Byłam wczoraj na zakupach kupiłam wanienke ze stelarzem ręczniki z kapturkiem pieluszki z nadrukami i gładkie . W wanience były prezenty smoczek aventu butelka antykolkowa oliwaka mydełko bambino jakieś gabeczki zabawka do wózka a i komplet pościeli z obiciem na szczebelki . Porobie zdjecia i wstawie na zakupowym jak dojdą do siebie bo nieprzytomna jestem . 
"Upiór w operze" był BOSKI! I naprawdę polecam go nawet osobom które nie miłują się jak ja w musicalach i teatrze 
Boże kochany... choć do grudnia daj mi wytrwać...
dzisiaj zawiosłam jego mocz do analizy bo chyba ma zapalenie pęcherza biedaczek... co chwile woła siku i nie daje rady utrzymać czasem i popuszcza w majtki...
Ja też nie mam 170... napisałam "Prawie" bo mierzę jakieś 168-169 

Szkoda ze nie będziesz znała płci alew sumie mało już zostało! Po prostu nie nastawiaj się albo nastaw się na chłopaka żeby nie było zawodu.
Fajny avatarek!
No i czekam na efekt końcowy!