Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noc była koszmarna chyba mała mnie uciskała na jajnik ból okropny czułam od czasu do czasu jak mnie tam kopie wyłam z bólu R przestraszony pogotowie chciał wzywać panikował strasznie ale ja czułam ze to sprawka Gabrysi a nie skurcze czy coś w tym stylu bo z Julia tez tak miałam moze az tak bardzo nie bolało ale coś w podobie !! Byłam wczoraj na zakupach kupiłam wanienke ze stelarzem ręczniki z kapturkiem pieluszki z nadrukami i gładkie . W wanience były prezenty smoczek aventu butelka antykolkowa oliwaka mydełko bambino jakieś gabeczki zabawka do wózka a i komplet pościeli z obiciem na szczebelki . Porobie zdjecia i wstawie na zakupowym jak dojdą do siebie bo nieprzytomna jestem . 
"Upiór w operze" był BOSKI! I naprawdę polecam go nawet osobom które nie miłują się jak ja w musicalach i teatrze 
Boże kochany... choć do grudnia daj mi wytrwać...
dzisiaj zawiosłam jego mocz do analizy bo chyba ma zapalenie pęcherza biedaczek... co chwile woła siku i nie daje rady utrzymać czasem i popuszcza w majtki...
Ja też nie mam 170... napisałam "Prawie" bo mierzę jakieś 168-169 

Szkoda ze nie będziesz znała płci alew sumie mało już zostało! Po prostu nie nastawiaj się albo nastaw się na chłopaka żeby nie było zawodu.
Fajny avatarek!
No i czekam na efekt końcowy!