cze baby!
ja dziś stomatologa już zaliczyłam - wsio ok, ino czyszczenie mi zrobiła i do tego podbiła moje serce, bo zamiast rocznik 77 wpisała 87! i była pewna tego
na 14 jedziemy odwiedzić koleżankę i maluszka w piątek urodzonego, a zaraz potem wizyta - aż mam dreszcze, jak o niej pomyślę. Primo - specjalista robić to będzie bardzo dobry, wiec jak coś powie, to już powie...i secundo - to on właśnie w tamtym roku po badaniu kazał mi do szpitala się położyć, bo zobaczy, że szyjki niet już...
i wszystkim paniom Nauczycielkom życzę wytrwałości i radości z pracy! nie tylko na dziś
Akuku - ale współczuję mężowi! biedny no! ale wcześniej też miał kamienie, tak? i też rodził? i teraz znowu?
Salli - mąż pyta szare czy zielone te gąski, bo się podjarał

pokaż komody!
Jagus - a jakby mąż od razu do lekarza pojechał? tak też nie zdążycie?
Vinga - no! ile można!
Nisiao - jak to zemdlał??? i do lekarza nie chce? kobieto, zamów do domu prywatną wizytę i nie patrz na nic!
Dona - uspokoił się już brzuch czy nadal doskwiera?
Cleopatra - dasz radę ze sprzątaniem, w razie czego kogoś zagnasz do pomocy. A pomyśl, jak będziesz miała cudnie po remoncie...
Anbas - słodki maluch Twój

upierz i Mu coś!!!

a czapa i kapcie ze zdjęcie - tak, nowo kupione

probowałam tak trzymać te rzeczy, żeby tylko brzuch było widać, ale i tak bluzka moja w kadr weszła była...