Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Póki jest dobrze mam brać tą luteinę i nospę a z fenoterolem na razie mam się wstrzymać chyba ze doraźnie bo to też nie jest obojętne dla organizmu i dziecka. - to wiem niestety... no i w poniedziałek mam wizytę i wtedy oceni maluszka i tą moją szyjkę - a raczej jej brak... chyba ze wyląduję w szpitalu. 

No i ciesz się mężem ale nie przesadzaj zebyś nam tu zaraz problemów nie miała 

. Ja też po cc, dałam radę z jednym dzieckiem , sama w domu + palenie w piecu, sprzątanie, gotowanie itp. Teraz zamierzam dać radę z tym samym , bo też cc + starsza córeczka + mąż bez urlopu. Wiadomo, ze martwię się jak to będzie, czy dam radę i w ogóle, ale wiem jedno muszę
. Ale to już każdy musi indywidualnie "pod siebie" dostosować.
. Ludzie są naprawdę często bezmyślni. Słów brak
. Cieszę się, że u Was ciut lepiej i skurcze się wyciszyły
, o ile ta druga nam przypadkiem niespodzianki nie zrobi
. Cieszę się, że Wy już w domku.
, moja córa nie chciała dzisiaj u babci zostać, i wstać też nie chciała. Ale i tak jest dzielna malutka. O 6,30 rano choć zimno- dziarsko maszeruje do samochodu z ulubionym misiem Maniusiem pod pachą, aby nóżki mu dyndają i jedzie do babci, bo wie, ze mamusia do pracy musi. Już niedługo mam nadzieję i pośpi sobie moja słodka fląderka.
ale w każdym razie że coś takiego nie istnieje, że to babcine przesądy
I dzielną masz córę!
O tak na szybko... mąż wraca dopierow nocy...