Vinga i jak mały? odezwala sie do mamusi wreszcie?................................................Pustiszi o matko za takie male przekroczenie predkosci takie konsekwencje? Boze to lepiej sie pilnowac..............................................Bandyta ty taka przedsiębiorcza kobieta jestes, podziwiam cieMarika to cieżko gdy sie nie ma praktycznie zadnego wsparcia w mężu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nisiao szczerze mówiac nigdy nie musialam wyrywac zeba w ciazy, a co do leczenia to na tym etapie normalnie mozesz wziac znieczulenie i borowac, nie wiem czy mozna robic zdjecie rtg, wlasnie doczytalam ze Salli ci wszystko bardzo szczegolowo opisala

..............................................................................Anisen list do Mikołaja pobija wszystko, z góry widać ze mala wie czego chce

skarpetki w parach,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Cleo powodzenia u dentysty, ja tez zawsze panicznie boje sie wizyty, chyba ze chodze systematycznie to jakos potrafie zapanowac nad lekiem........................................................Kaczuszka jak przeczytalam ze ty lubisz dentyste to pomyslalam ze jakas sadystka jeste

..........................................................Siva tez zawsze mam ten problem ze czekajac na pobranie jestem juz tak glodan ze boje sie ze zemdleje albo zwymiotuje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Moja mała wrócila zadowolona z wycieczki i pierwszej jazdy kolorowym autobusem

. a ja jestem tak niewyspana ze chyba sprobuje sie polozyc i zasnąc................... wczoraj robila mi sie aktualizacja w komputerze i co i znowu problem z BB