reklama

Styczeń 2014 :)

cześć kobitki!

Akuku nie strasz ludzi! My tu w ciąży jesteśmy i nie możemy się stresować:-D A tak serio to dobrze że wszystko ok i w domku jesteś:tak:

Fifka gratulacje rocznicy. Ciekawe jaki prezent dostaniesz? Ja sobie zażyczyłam kwiaty ( no ja uwielbiam roślinki i w doniczce i cięte) ale niestety nie dostałam - mój mąż nie za bardzo lubi kwiaty.

Inomama Nie mów że choinkę już przystroiłaś?? Ja na razie kupiłam bombki w markecie - 1 pudełko - takie ładne kolorowe, brokatowe chatki były - takie mieliśmy w dzieciństwie:-) Tylko wtedy były szklane i my jako dzieciaki nie raz żeśmy stłukli.

Dziś młody trochę lepiej kopie - ale i tak jak na niego to drugi dzień taki spokojny. Nie wiem może nie ma tam miejsca żeby kopać? Ale dziś nie panikuje bo była położna i słuchałam serduszka - wynika z tego że chyba ok.

reklama
Dziewczyny wyluzujcie! Nie mozecie sie tak przemeczac!:no: widzicie,ze jak za duzo działacie to zaraz jakies skurcze albo bole sie pojawiaja... wiem co mowie bo tez sobie na wszystko pozwalalam,a teraz lezec z szyjka musze. Lepiej nie ryzykowac bo nigdy nie wiadomo. Wiem,ze ciezko jak ma sie male dzieci,ale w brzuchu tez mamy male skarby i trzeba dla nig przystopowac:tak:

milego w ten pochmurny dzien:-):-):-)

aha prawie spakowałam torbę do szpitala dla siebie i maluszka - muszę jeszcze parę drobiazgów dokupić albo zapakować na końcu takie rzeczy codziennego użytku:tak:.
Konkretnie to poukładałam wszystko na kanapie bo moją nową torbę cały czas czuć nowością:szok:. Pytanko czym myjecie takie rzeczy żeby nie zniszczyć i żeby przestały brzydko pachnieć?? muszę coś z nią zrobić bo chyba sama nie zwietrzeje.

Ja zrobilam troche pozadku dokumenach ale jeszcze do polowy nawet nie doszlam a z 3, 5 godziny mi to zajelo. Na siedzaco na spokojnie wiec ok. Maluch kopie I czkawke ma co chwile hehe.

Dzis jade na kolonoskopie z m trzymajcie kciuki..

Ffka wszystkiego dobrego w dniu rocznicy.

Bede pozniej bo wlansie odbieram dzieci ze szkoly.

Witam się środowo :)
M pojechał, ja po obiadku odpoczywam.
Dziś byłam na poczcie i w jednym sklepie, nie chodziłam dużo, a podczas tego tak mnie kłuć zaczęło tam na dole, że myślałam, że padnę normalnie. Nie wiem czy to skurcz był czy ki uj :(

Fifka najlepszego z okazji rocznicy:-D

Inomama a ja? a ja? Ci się nie śniłam? :-D

No nie moge z wami dziewczyny....:) Inomama a do mnie o kiedy przyjdzie?? :) Podobno wczoraj z ranca byl na chwile ale tylko na samiuskim poludniu kraju...Ja to sie pewnie nigdy nie doczekam ;p

Witajcie,
Dopiero teraz, bo dziś wizytowałam, więc dzionek szybko uciekał.
Fifka – jeszcze raz najlepszego J
Inomama – sezon na Last Christmas zaczęłam kilka dni temu podczas wizyty w H&M ;)
W galeriach handlowych już choinki nawet są – o zgrozo!
Akuku – dobrze, że skurcze się uspokoiły, oszczędzaj się kochana. Ja akurat jestem z tych co to porządek w dokumentach trzymają na bieżąco – i chwała mi za to, bo jak teraz komodę musiałam z sypialni wynieść, żeby zrobić miejsce na łóżeczko dla Lenki, to tylko gotowe teczki uporządkowane przekładałam do pudeł i nie było kłopotu
Pustiszi – to życzę udanego szaleństwa zakupowego ;) Pochwal się tylko później fotkami.
Magnus, Donka, Juliana – zdrówka!
Moja Julka też mnie przed chwila zaskoczyła stwierdzeniem, ze główka ją boli. Położyła się nawet, to poszłam do niej z termometrem, a tu zonk – 37,8 czyli trza być czujnym! Podałam jej nurofen i poobserwuje do rana. Mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje…
A i radość mam wielką, bo udało mi się załatwić miejsce dla Julki na gimnastykę korekcyjną na szkolnym basenie – w środę przed lekcjami będzie chodzić.
Czy któraś z Was ma przepis na dobry obiadek z pstrągiem w roli głównej? Będę wdzięczna, jak wrzucicie coś sprawdzonego w wątku przepisowym J
Dziś pytałam gina na wizycie ile paracetamolu można łyknąć na dobę, bo ostatnio strasznie dokucza mi kręgosłup i trochę się zdziwiłam, jak mi powiedział, ze max 2 tabletki na dobę i żeby nie codziennie. W sumie to ten paracetamol na moje bóle kręgosłupa, to mi pomaga na jakieś 4 godzinki, ale lepsze to niż nic :/
Inomama – zazdroszczę śnieżku… u mnie dziś taka „zgniła” pogoda, pada cały czas i nic się nie chce.
Uff, ale się naprodukowałam J jeszcze tylko dodam, że waga u pana doktora stała się dziś moją przyjaciółką, bo pokazała jedyne 10 kg na plusie ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry