reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kur... 3 skurcz po 5 minutach... jak dojdzie do 10 jade do szpitala..tylko ja nawet torby spakowanej nie mam... trzymajcie kciuki by minely... nie mam ani nospy ani magnezu w domu..wiec lepiej pojechac wczesniej niech wstrzymuja wrazie czego...

Akuku i jak tam? Boże nie strasz nas kochana....

Blue
noo idzie do przodu co? Ja jutro zaczynam 35 tydzień :-D

Siva
ty uważaj lepiej na siebie... żebyś kochana nie przeholowała....

Marika ty chudzina jesteś więc ci nie zaszkodzi takie jedzenie :-D

Co do kołysania ja Konrada nie bujałam i nie zamierzam Adrianka... nosiłam w chuście więc byli wynoszeni i wybujani na rękach. A do spania odkładałam i zasypiał Konrad bez niczego. :tak:

Idę małego nakarmić a potem sobie z mężem po świętować :-D Nie wiem czemu suwaczek nie przeskoczył na 3 lata... zresztą ciążowy też się zatrzymał dzisiaj mam 33 i 6 dni...:baffled:

cze!

nie ma śniegu jeszcze, ale jutro musowo będzie! tak więc dzięki za przecieki:)

Kajcisław staje się mi chłopem pomału...żąda dezodorantu, bo jak mówi"coś walę ostatnio":), jak również żelu do włosów, bo "nie bedę jak jełop wyglądał"...czas na powrót do Polski - po języku dziecka głównie wnoszę...

Nisiao - też mam zmienne nastroje - nie wiem czy Cię to pociesza...i już inwencji brak na temat: co dziś mam robić...albo inaczej, co mogę...ściskam Cię z rana, nie daj się!

Kasia - najlepszego dla taty zatem:) tylko pamiętaj, ze skarpety muszą być w parach, jako dzieci Anisen mówią:)

Fifka - uwielbiam kaki! wczoraj też żarłam:) miłego świętowania dziś dla Cię i mężusia!!!!!

a na głowie, to ja pragnę po prostu, zeby było cos, co fryzurę przypomina, bo ostatnio to tylko kucyk musi być, wcale się mi nie układa nic!

Salli - powodzenia w roli gospodyni:) i gratulacje w ogarnianiu dzidziola:)

Hope - się mi śniłaś dziś! zresztą nie tylko Ty:) chyba z 4 jeszcze z forum, ale nie pamiętam które:) natomiast wiem,ze byłyśmy u Hope w domu, strasznie fajnie masz tam! taki duży, piękny i do tego lada z biżuterią i mogłyśmy sobie wybierać co chcemy. Na zawsze, normalnie:)

Siva - nie przesadzaj tam, z tym sprzątaniem! święta za miesiac dopiero:)

Magsus - zdrówka dla Julki!

Akuku - rany julek, ale się zdenerwowałam! czyli ok wsio dziś?

witam.

Akuku całe szczęście, ale jak widzisz powinnas tę torbę w razie czego jednak spakowac, chocby wlasnie w sytuacji kiedy trzeba szybko na jakies zatrzymanie skurczy jechac

Fifka gratulacje i mnostwa milości.
mój suwaczek ciążowy tez sie jakos zatrzymal i wczoraj pokazywal mi dzien o jeden do tylu, zaraz zobacze jak dzisiaj będzie

Magnus zdrówka dla córki, cholera wszystko przez te pogodę, u nas tez sie znowu zaczyna a w poniedzialek musi jechac na wizyte do chirurga dziecięcego bo ma lejkowata klatke piersiowa i zapisywal ja 3 miesiace temu do katowic a to 1,5godziny drogi ode mnie wiec niestety ja z tym nakazem lezenia nie pojade chociaz serce mi krwawi bo wiem jak ona boi sie lekarzy

Ostatnia edycja:
Hihihi...."last Christmas" powiadasz inomama?? To chyba powinno byc uznane za hymn swiateczny :) bo rzeczywiscie jak tylko uslysze pierwszy raz ta piasenke to wiem ze swieta ida :) A sen fajny, nie powiem :) Tez ym sobie pobuszowala w bizuterii czyjejs tak na zawsze :) :) :)

Akuku - ciesze sie ze sie wszystko uspokoilo bo sie normalnie zestresowalam jak to dzis rano oblookalam na watku ;/ Kurcze kobieto wez sie troche oszczedzaj bardziej - choc wiem ze przy dwojce urwiskow to nie latwe, a czasem wrecz niemozliwe... W kazdym razie probuj!!!

Fifka- gratulacje z okazji rocznicy!!!!! I milego swietowania zycze :)

Magsus, Donka - zdroweczka kobietki!!!!
Zreszta dla wszystkich zdroweczka!!!!! Bo teraz taki czas ze co rusz bedzie cos lapalo... No cos o tym wiem niestety... :(

A tak poza tym to milego dzionka kobietki!!!! :*

reklama
Helął!!!!

Akuku - jeszcze nie !! Dobrze ze sie uspokoilo

Inomama - łohohohoho juz zajarzylam heheh For You ;) ja juz wczoraj wieczor zagladalam na prZepisy menu ustalam listy robie iiiiii na koniec w co sie ubiore ????????

looooooo i to moje pierwsze swieta Jezuska NarodZonego
nie w Pl

A jak ciocia Angela Merkel przysle w tym tyg. Pieniazki dla Mikolaja to podbiore kilka ełrakow na stroj :) obiecuje oddam

Ehhh jak ja nie cierpie tej Pienkowskiej w ddtvn uuuuh obejrzalabym ale wole isc kartoflo-ziemniaki obierac na kopyteńka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry