reklama

Styczeń 2014 :)

DONA moj synek kiedys czesto lapal te jelitowki. Polecam NIFURIKSAZYD on jest bez recepty w tabletkach a na wymioty AVIOMRIN

SYLKA oj tam, ja tez slodycze zajadam. Pozniej przy karmieniu dieta glodowa to na pewno schudne :)

AKUKU niech te skurcze mina

FIFKA na pewno cos zorganizujecie z opieka nad synkiem

BANDYTKO Bravo

reklama
No to dobre wiesci :) wszystko bedzie dobrze z malutkim wierze w to :)

Ja dzisiaj sie czuje nie bardzo ale pogoda taka ze nie ma sie co dziwic ... Kupilam sobie kalendarz adwentowy no ostatnio mialam chyba w wieku 9 lat ale zaraz chyba polkne te czekoladki co by sprawdzic czy smak pozostal niezmieniony :)

A ja podczytuje grudniowki. Juz trzy sa rozpakowane. Uswiadamia mnie to, ze juz nie dlugo. Niby wiem, ze jestem w ciazy. Czuje to z kazdym kopniakiem. Ale jakos do mnie nie dochodzi, ze zaraz pojawi sie dziecko.Pewnie poczuje to, jak skonczy sie remont i zaczne kompletowac rzeczy dla dzidzi

dzień dobry!

Sobota, jak zwykle z tym samym porannym scenariuszem, łącznie z tym, ze ja teraz do Was, a Łon do prasowania:) i się dopomina, zebyśmy zrobiły wątek jeden dla facetów, bo się chce wypowiedzieć:)

Kaczuszka - to ja Ci życzę, by humorek i dobre nastawienie towarzyszyły Ci jak najdłużej!

Miejskibandyta - kurde dawno w Ikei nie byłam...może za tydzień?:) ja też lubię świateczną atmosferę i nie razi mnie wcale, ze za szybko ją robią w sklepach. I wow! jestem pod wrażeniem Twych biznesowych wyczynów!

Fifka - ja tak miałam właśnie przy Kajtka rodzeniu, się wystylizowałam, a pani mnie zrypała i zmyła na wejscie:)

Anbas, Ania, Pustiszi, Salli, Dona - to już chyba wpisane w ostatnie miesiące takie cierpienie jest...ja mam wrażenie, jak chodzę, ze kości ledwo na miejsce trafiają, tak bardzo rozluźnione wszystko jest.

Cleopatra - też miałam spanielka, więc wiem jak ciężko z uszami u nich. I oczami w sumie też. Ale dobrze, zę ma już zrobione co potrzebne było

Pustiszi - to ja może Ci napiszę wiadomość prywatna ze wszystkimi, co? i sobie skopiujesz:) a jak Twoje sztućce, bo jakoś się mi dziś przypomniały, dało się uratowac?

Akuku - ja mam stąd, po praniu wygląda bardzo
Zdrowa Pościel dla Dzieci - PRODUKT POLSKI - AMY

Fifka - co 15 minut? matko...ja bym już była w szpitalu. Dobrze, zę od rana lepiej!

Salli - ja się peniam jak młoda, a już rodziłam, więc tak - możesz się bać:)

Dona - no to trochę trzyma córcię, biedna no! zdrówka dla niej!

Ikasia - czyli maraton filmowy był? co fajnego widzieliście?

Anisen - ulżyło nam wszystkim, a Tobie pewnie najbardziej. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!!

Milusia - mnie to może nie pytaj:) ale oprócz głupich, czyli takich jakie lubie najbardziej to: książki, płyty, wiertarka:), karafka z kieliszkami...

oj tak- to juz tak niewiele zostalo,a bedziemy rodzic jedna po drugiej:-) powiem wam szczerze,ze nie mysle wcale o porodzie i nie nastawiam sie negatywnie, najwazniejsze zeby synek przybral na wadze do tych 2500 g i bede spokojna;-)

a co do prezentow dla meza to moj juz napisal swoja liste co by to chcial dostac:-pmam powybierac z tego,a bedzie zadowolony (tak powiedzial). Za to dla rodzicow i siostr (mieszkaja jeszcze z rodzicami) prezenty mam juz kupione i czekaja, coby je zapakowac tylko;] nawet synkowi juz kupilam (tygryska spiochy):-):-)

akuku - ja piorę w proszku i płynie. Nawet nowe i tylko odświeżane. Nowe piorę zawsze nawet dla nas, bo kiedyś się naoglądałam jakiegoś programu, że barwniki mogą uczulać i powinno się prać no i właściwie nie wiadomo kto wcześniej ciuchy przymierzał....
Jak już pierzesz to myślę że z proszkiem i już...

Fajnie że u Anisten jest ok

Te skurcze to niestety tak już będzie do końca....

A ja dzień mam w stylu zjadłaby ale nie wiem co....
Gotuję na obiad barszcz z uszkami, na kolację zrobiłam sałatkę niemiecką.... ale nie wiem czy to jest to co chcę .... kurcze coś za mną "chodzi" i nie wiem co.....

a teraz se wpadam na pomysł że może oryginalną bluzę i koszulkę mu kupie:-)
(hehe zazwyczaj kupuję mu jakieś fajne ciuszki,no ostatnio dostał perfumę:-D)

My kupujemy drobnostki wszystkim(całemu rodzeństwu) typu szampon,żel po prysznic czy coś takiego,dla dzieci chyba pościel kupimy,mamy 2maluszki w rodzinie więc jakąś przytulankę,dla moich rodziców masażer do stóp,a teściom nie wiem:eek: bo masażer mają...:eek:

Ojej , zawsze jak mnie kilka dni nie ma to coś się dzieje.

Anisen, kochana, wszystko już będzie dobrze :)

miejskibandyta, super, zaradna kobietka jesteś :tak:

Przez te kilka dni co nie pisałam to poodwiedzałam rozpakowane koleżanki (a się nazbierało kilka :) ), bo później już nie dam rady. I muszę się przyznać, że jestem wykończona tymi wizytami. Męczę się już chyba nawet mówieniem. Autentycznie mam zadyszki w trakcie mówienia ;-)
A zaraz mi kuzynka podrzuca swoje dziecię na popołudnie - więc sobotę mam już zorganizowaną, hehe.

PS. I w ogole jestem jakaś taka wykończona, ledwo dyszę ...

Ostatnia edycja:
reklama
Inomama - tak prosze !! :) :) bede dozgonnie wdzieczna :)
A sztucce hihi mam nowiutkie juz nie takie fajne ale mam czym szamac :)

Ja dzisiaj zaraz sie biore za sesje... juz znalazlam foty bede kopiowala pomysly na fotki :) duzo jest z zegarami dwoma na jednym 11:55 a na drugim 11:05 nie rozumiem znaczenia :/ ze to niby roznica w dobie czy co ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry