• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Delleware kominek to najwazniejsze miejsce ,serce naszego domu.Sama uwielbiam się w niego gapic zwłaszcza jak zaczyna padać snieg jak dzisiaj:-) Do pracy muszę ,chociaz nie chce mi się zwłaszcza ,ze jeszcze trochę kaszlę i z nosa leci,bo mam swoją działalnosc i muszę na oplaty zarobic,poza tym jakoś mi szkoda moich uczniow.
Ja oddałam wszystkie ubranka,pieluszki itp. do prania mojej mamie,bo nie mam siły po chorobie.Ta szalona kobieta juz wszystko wyprała i wyprasowała.(kochana moja):-D.Zyczę kazdej z was takiej pomocnej wrózki.....

reklama
Och zasdroszcze tez bym chciala chodzic do szkoly rodzenia :( i kominkow te zazdroszcze oj baardzo mi jak zimno ide sobie korkiem strzelic w korytarzu zeby podloga grzala weeee ...

Anbas - dina moge prywatnie wyslac bo wstyd jakich malo :)
Inomama - sesja ? Przeniesiona na ta sobote bo moj luby postanowil zrobic sobie weekend dla siebie caaaaly szkoda gadac poryczalam poryczalam probowalam sama wyzwalaczem ale kompletnie samej trudno sie ustawic :(

witam wtorkowo!:-)
dziekuje wszystkim za zyczenia;-) wczoraj goscie posiedzieli, ja z nimi,a w dzien troszke w kuchni porobilam i padalam ze zmeczenia... ahh...coraz ciezej juz z tym malenstwem w brzuszku dzialac ;-) ale jeszcze tylko pare tyg i beda nam dzidzie kwilic przy cycu:-p
milego i spokojnego dnia mamuśki! :tak:

Juliana - pozazdrościć takiej mamuśki :) A własnej działalności zazdroszczę!

Nisiao - niefajne takie sny, nie chcemy takich! A odnośnie sposobu rodzenia, to na jaki się nastawiacie? Na SN?

Jaguś - ja z moją szkołą rodzenia na 100% nie zdążę z wszystkim. Niby mogłabym odrobić zajęcia jakieś, przyśpieszyć w sensie, ale w innej miejscowości są i chyba dam sobie spokój. Teraz będą techniki oddechowe w piątek, więc pojadę, za tydzień kąpanie - mam nadzieję, że nie urodzę do tego czasu :D

Ha! Już po spotkaniu. I kurde, pomysł się spodobał, został zaakceptowany przez dyrektora AIP :) Cholernie się cieszę, możemy zacząć w styczniu lub lutym - wszystko zależy od nas, chcemy ten czas wykorzystać na przygotowanie się porządne. Aaaaa. 250 za wszystko łącznie z poradami prawnymi i księgowością, szkoleniami, poradami, reklamą na stronie - to chyba nie jest dużo? Jaram się, ale teraz idę się położyć na godzinkę bo wczoraj poszłam spać późno :)

Hej widze ze hormony teraz wiekszosci buzuja... ja w pierwszej ciazy trzaskalam drzwiami niemal codzuennie, z vikim w ciazy zucalam przedmiotami, drzwi rozwalilam jak bramka trzasnelam hehe..a teraz jakas spokojniejsza jestem...a dzis sie na m wkurzylam... bo opowiada mi cos jak byl dzieckiem to w zamalych butach chodzil, albo ze mu nogi przymarzly...ahhh nie wiem po co wybuchlam...ale dobil mnie ze jak ja wczoraj jeczalam ze mi zle to mnie sluchal.... taaa pol dnia przelezalam w sypialni a on f1 ogladal w salonie... ehhh i nie wpadl na pomysl zrobienia czegos... a mnie wszystko wkurza i robie sama... dzis poodkurzalam bo nie moge patrzec na syfek... chce jeszce podlogi pomyc i pranko rozwiesic i wyprasowac zalegle ...a dokumenty tzn pozadek w nich nie wiem kiedy dokoncze wrr..
Jeszce Viki od polnocy przchodzil co chwile do nas do lozka a m sie uoarl ze nie ma spac z nami wiec zaprowadzil gobraz a pozniej zasnal i do 3 ja birgalam... a spac nie moglam bo bberbec w brzuchu kopie non stop... ja nie wiem czy on sie kiedys uspokoi?
Samo to ze brzuch nisko nie jest zle, ale to gdzie czuhe ruchy i jakie to nieprzyjemne to masakra...
Fifka ja juz ledwo chodze bo normalnie czuje jak mi na wszystko na dole maly uciska. Masakra jednym slowem. Mam dosc a do stycznia jeszce troche... jak ja cosna swieta zrobie ??? Ehh

Dobra ide pranie rozwiesic bo zaraz mi kolezanka 3 letniego synka przyprowadzi bo do dentysty idzie.

Milego dnia.
Ja chyba bede musiala sje przespac bo z takich humorem dobrze nie bedzie.

siva, też by mi było przykro... ale dobrze, że się pogodziliście. Faceci to w ogóle czasem nie myślą.

jagus, ten kominek to tylko rurą podpięty do komina, wokół same tynki i ogólnie budowlany bałagan :-) ale i tak się domowo zrobiło :-)

Bandytka, gratulacje :-):-)

Siostra właśnie dzwoniła i zaprosiła nas na Andrzejki w sobotę do nich do domu. Fajnie, o tej porze to już jesc nie mogę (bo refluks), pić to wiadomo i jeszcze pewnie kierowcą dla wszystkich będę....Chyba sobie jakieś Piccolo kupię :-D

Bandytko gratuluję, wiedziałam że dobrze pójdzie - entuzjazm zaraża, a jak jeszcze masz ułożony plan jak to powinno wyglądać to nie mogło się nie udać:)
Ja ostatnio pokusiłam się by zrobić w tej szkole rodzenia 2 tematy w 1 dzień - w sumie 3,5 godziny siedzenia i kurczę to już nie dla mnie... Jednak pod koniec myśli już mi gdzieś uciekały i coraz trudniej było się skupić, a siedzieć tam na siłę też jest trochę bez sensu... Tak że teraz podobnie jak Ty wybieram najpierw te tematy które wydają mi się najciekawsze/najważniejsze, a z resztą jak zdążę to zdążę, a jak nie to trudno:D

Akuku nie denerwuj się, może przez to dzidzia Ci tak w brzuszku szaleje bo czuje że mama też niespokojna?

Delewarre, mam nadzieję że w miarę niedługo też chociaż jakąś prowizorkę z tym kominkiem uda się zrobić - ale że teraz wiadomo są inne wydatki to temat będzie odroczony do nie wiadomo kiedy...
A na imprezie może się nad Tobą zlitują z tym rozwożeniem gości, przecież wiadomo że w tak zaawansowanej ciąży już Ci ciężko...

I ja sie przywitam :) dzien dobry wszystkim !!!! :)

pustiszi u mnie to samo krok mnie boli niemiłosiernie :( posiedzialam z Julia przy stole bo puzzle układalysmy i ledwo wstalam mała sie buntuje woli jak leże niż siedzę w nocy tak sie rospycha i mam takie dziwne wrażenie jakby mi ktos w kroczu grzebał :(

Byłam teraz z Julia na dworkuja posiedzialam na ławce przed domem a babcia z nią pospacerowala musiałam sie domu wyczołgac bo juz kota w tym łóżku dostaje. Dzis na obiad miałam bigos bo mama gotowala i mam mega wzdęcia ale tak mi smakowal ze zjadłam słoniowa porcje :)

miejski bandyta Gratulacje !!!!!!! I powodzenia !!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry