reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam
My po szczepieniu. Laura byla dzielna, miala 3 kucia. Po szczepieniu spala na brzuszku a jak juz sie obudzila sie to krzyczala, jakby biedulce skore zrywali. Pozniej juz z zamknietymi oczkami :( Jak zjadla o 13 to nastepnie o 17. Jakis horror. Czytam was ale nie mam jak wszystkim odpisac.
Lekarka mowila ze Laura bardzo ladnie przybrala na wadze, bardzo dobrze podnosi glowke do siadu i lezac na brzuszku.
Teraz Laura spi na rekach u M. Boje sie co to bedzie jak sie zbudzi.
Chusta zamowiona, sliwka wegierka z Pentelki

Dziewczyny, moje dziecko przy większości karmień wydaje dziwne dźwięki, takie skrzypienie, piszczenie albo pianie, gdy oddycha. O, jak to dziecko: Jackson squeaking while nursing - YouTube tylko czasami jeszcze głośniej i intensywniej. Czy powinnam się martwić? Myślałam, że to normalne, ale moja matka sieje panikę, mówi, że w życiu nie słyszała, żeby dziecko tak robiło i że coś z nim jest bardzo nie tak. Co myślicie? Zaczyna mi się udzielać panika...

dziewczyny a ja odkryłam że Zosiak lubi spać na brzuszku,ale mąż się boi...
więc pytam Was jak długo dziecko może spać na brzuszku?(wczoraj spała 20min i przekręciłam bo tatunio już ratował córunie:-D...)

Ja też czasem kładę spać na brzuszku, u mnie sprawdza się monitor oddechu....
Katherinne jeśli niepokoisz się podejdź do pediatry, nawet bez maluszka tylko z nagraniem. Mój mały pijąc też czasem pojękuje, ale nie zawsze...

Milusia może spać tyle ile chce. to bardzo zdrowe dla brzuszka i bioderek:) ja moją kładę jak najczęściej:) póki co tylko w dzień i staram się mieć ją na oku.

Ja się cieszyła że Lenusia załapała smoczka, ale panna moja zmieniła zdanie bo dziś już był be. tylko odruch wymiotny i jeszcze większy krzyk. Ale nie będziemy jeszcze próbować delikatnie:)

Milusia super że zakupy udane. ja też się w nic nie mieszczę sprzed ciąży:(

U nas też jakby początki ciemieniuchy ale na bieżąco smaruję oliwką i wyczesuję.

reklama
Dziewczyny, moje dziecko przy większości karmień wydaje dziwne dźwięki, takie skrzypienie, piszczenie albo pianie, gdy oddycha. O, jak to dziecko: Jackson squeaking while nursing - YouTube tylko czasami jeszcze głośniej i intensywniej. Czy powinnam się martwić? Myślałam, że to normalne, ale moja matka sieje panikę, mówi, że w życiu nie słyszała, żeby dziecko tak robiło i że coś z nim jest bardzo nie tak. Co myślicie? Zaczyna mi się udzielać panika...

MÓJ ROBI INDENTYCZNIE!! I też o wiele bardziej intensywnie... brzmi to troszkę jak "ikanie" osiołka... W nocy to normalnie cały dom potrafi obudzić :-) mąż od razu wie że zaczełam karmienie :-D Nie wiem czy trzeba się tym martwić... zauważyłam jednak ze im Adrian starszy tym ciszej "ika" więc może z wiekiem taki dziwne zachowanie minie...

Milusia mój Adrian potrafi całą noc spać na brzuszku praktycznie.... z tym że często leży zwyczajnie na moim brzuchu więc wiem ze się nie udusi... na poduszce układałam Konrada jak miał około 3 miesiące i też pół nocy potrafił tak przespać :-) pozycja na brzuszku jest bardzo zdrowa dla dziecka :-)

Ok. dziadek zabrał Konrada na spacer, Adrian śpi więc ja zabieram się za pisanie pracy dyplomowej...

Do góry