Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzień dobry
Nie było mnie kilka dni. Jestem w trakcie przeprowadzki i stąd ta nieobecność:-). Ciesze się strasznie bo to nasz wyśniony, wymarzony domek, ale roboty póki co full. Jutro mam wolne w pracy , będę ogarniać, a dzisiaj pierwsza noc:-)
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty i idę Was trochę nadrobić:-).
Ja też już się nie mogę doczekać kiedy i my skończymy. Na razie tynki skończone i zbieramy kasę na posadzki i CO. Ale jeszcze daleka droga przed namiza alkocholem nigdy nie przepadałam-czasem okazyjnie, a teraz wcale nie pije,ale uważam że takie jedno karmi jak kobieta wciąży wypije to nic się nie stanie-nie popadajmy w paranoje
. Kilka lat zbierania kasy, braku wakacji i odkładania każdego grosiczka, a teraz kilkanaście lat spłacania kredytu , ale co tam
. Warto było. W pracy siedzę jak na szpilkach i już nie mogę się doczekać. Jeszcze dzisiaj musimy przewieść lodówkę ,pralkę, łóżko i całą masę drobiazgów, ale damy radę;-). 
Ja sie do takiej herbatki przekonalam wlasnie po porodziemi bawarka nie pomagała w dodatku ohydna była. są jeszcze herbatki ziołowe z herbapolu, to one były ok