• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka - Gratuluje!!!! Super wiadomosci w ten poniedzialkowy poranek/ poludnie :)
a z ta plcia to zgadzam sie z Anisen :) moim zdaniem duuzo za wczesnie. A tekst w stylu : chlopak ale niech sie pani nie nastawia ...hihihihihi...bardzo dobry :) Skoro nie ma pewnosci to po co w ogole wspominac :) A poza tym czytalam super artykkul kiedys ze zdjeciami...ze plec na poczatku wyglada niemalze identycznie i nawet baaaardzo doswiadczeni lekarze nie podejmuja sie prob rozszyfrowania :-) moze uda mi sie go znalezc i wkleic :)

reklama
Blanka u mnie tez tak bylo w pierwszej cuazy,ze cos tam bylo widac ze to chlopczyk w 12 tygodniu, a za 2 miesiace sie okazalo,ze dziewczynka.takze nie nastawiaj sie jeszcze, bo jeszcze moze sie wszystko zmienic:-)
niech sobie Ci lekarze lepiej dadza spokoj z tak wczesnym rozpoznaniem plci;-)

ja w pierwszej zapytala mojego lekarza to mi powiedział ze jak będzie 100% pewny to mi powie ale jak będzie cień niepewności to nie będzie gdybał bo jest lekarzem a nie wróżbitą . Ma poczucie humoru :)))

Blanka - gratuluję:):):) I strasznie Ci zazdroszczę :P:P

A co do płci to zgadzam się z dziewczynami. Ostatnio na którymś z programów przyrodniczych był program o poczęciu itp. Oglądałam mega wpatrzona:P I tam mówili, że na początku u chłopca i dziewczynki narządy wyglądają tak samo do pewnego miesiąca:) Później zmienia się w dziewczynkę lub chłopczyka:)

Witam wszystkie przyszłe styczniowe mamy:-)
Tak z sentymentem sobie zerknęłam co u Was. Życzę Wam spokojnej, bezproblemowej ciąży i oczywiście zdrowych maluszków:happy: Aż mi się łezka w oku kręci, kiedy sobie przypomnę,że rok temu miałam podobne dylematy i rozterki do Waszych, a teraz mój szkrabek ma już 5 miesięcy i jeden z najpiękniejszych uśmiechów świata ;-)
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie - styczniowa mama 2013:-)

Powiem Wam , ze też byłam zdziwiona kiedy lekarka wspomniala o płci :) Ale pielegniarka zerknela w monitor nim lekarka powiedziala ze to chlopak i mowi o jej jak widac juz ... i wtedy lekarka powiedziala, cicho ! moze pani nie chce wiedziec:) i wtedy zadala pytanie co mam w domku ja ze chlopca a ona chcesz wiedziec plec a ja tak . No i wtedy powiedziala, nie nastawiaj sie bo to bardzo wczesnie ale chyba chlopak !
A tak jeszcze na marginesie . W ciazy synem , chodzilam do wspanialego lekarza ( wieloletniego ordynatora szpitala) z nienaganną opinią i co wizyte tak od 16 tygodnia pytałam czy widzi już płec a on ciągle ze nie i nie i nie ! I sobie tak myslalam, to kiedy w koncu zobaczy:) na jdnej z wizyt powiedzial mi , ze poki nie ma pewnosci na 200% to nigdy nie mówi o płci , ze taka ma zasadę . O tym, ze to chłopiec dowiedzialam sie w 21 tyg na USG3D
Inomama czekamy na wiesci :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry