• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
są weekendowe, sobota- niedziela ale o tym z zalozenia mogę zapomnieć. mi nie ma kto 3 godziny z dziećmi posiedzieć a co dopiero całe dwa dni

To moze wyblagajcie ksiedza zeby w tych warunkach pozolil wam chociaz na zmiane na kurs przyjsc po 2 spotkania na "leb" to i tak wystarczajaco :))) (moim zdaniem:-))
Sprobowac zawsze mozna :) a czasem mozna sie zdziwic ich pozytywnym nastawieniem :) Moze akurat sie uda :) Tylko pojedzcie do ksiedza cala gromadka :) Moze sie wtedy ulituje :)

Anisen ja też trafiłam na takiego zdyscyplinowanego księdza i paną prowadzącą ,ze nie mozna było ominąć ani jednego spotkania . Byłam wtedy w ciąży synem a pani uczyła mnie o antykoncepcji i o wstrzemięzliwości przed slubem :)Nie zazdroszczę Ci .
Ale tak jak radzi Anbas moze troszke ksiedza na litośc?

Żle sie wyraziłam :P O antykoncepcji uczyła ze to grzech itp a bardzo zachecała do naturalnego planowanie rodziny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak szukalismy kursu to trafiliśmy na takie małżeństwo,które tak owe zaświadczenie wydawało...spotkania odbywały sie indywidualnie bo to zależało od cykli kobiety,temp,sluz i te sprawy...:szok: powiedziałam dziękujemy,dowidzenia i wyszłam:-D sami mają 5 dzieci z "naturalnej antykoncepcji":-Dwięc stwierdziliśmy że to my ich możemy czegoś nauczyć:-D

jak szukalismy kursu to trafiliśmy na takie małżeństwo,które tak owe zaświadczenie wydawało...spotkania odbywały sie indywidualnie bo to zależało od cykli kobiety,temp,sluz i te sprawy...:szok: powiedziałam dziękujemy,dowidzenia i wyszłam:-D sami mają 5 dzieci z "naturalnej antykoncepcji":-Dwięc stwierdziliśmy że to my ich możemy czegoś nauczyć:-D

heh no w głowie się nie mieści co za odizolowane przypadki :szok:

Witam jestem mama 2 córek gabrysia i kamili w wieku 3 i prawie 2 lat teraz spodziewam sie 3 termin mam wg usg na 7 styczen 2014 :) od czasu do czasu wpadne do was...

Co do dolegliwosci to powoli przechodzi heh .. ale strasznie mnie meczyły wymioty i nudnosci teraz juz mniej :) za to duzo bym jadła pomaranczy :)

reklama
Witam laski!!!
Ale skwar u nas od rana. Siedzę w robocie, ale już podryguję ze szczęścia bo niewiele za ponad godzinkę finito, aż do poniedziałku:-D.
Jestem zadowolona bo chociaż na wątku głównym jestem na bieżąco:-D, na pozostałych wątkach jeszcze nie ogarniam, tyle piszecie:-D
Kajtek witamy :-)
Anbas strasznie się cieszę, zdrowa dziewczynka super.
Anisen nie macie wyjścia musicie wziąć księdza na litość, idźcie tam cała ekipą z dzieciakami i powiedz mu wprost, ze nie masz co z bąblami zrobić. powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry