reklama

Styczeń 2015

My z Ł zaliczylismy spacer jakies 30min i nawet bioderka mnie nie bolaly wiec jest ok ;-)

A ja dzis nie mialam sily sie w bole wsluchiwac :-P najpierw sad i bank, pozniej w domu spalam niecale dwie h, spacerek no i odebralismy w koncu klucze od mieszkania! JUPI!!! no i Ł juz chcial tam dzis spac :-P

Aza najwazniejsze ze wszystko oki a chlopaki fajne sa :-)

Bada ja tez sie nie nastawiam bo i po co :-)

Susel najwazniejsza ze mloda nie plakala :-)

reklama
doggi rozumiem, moja śmiga na tańce do grupy 1-3l, a potem jest druga grupa 3-5l. Bardzo fajne zajęcia taneczno, ruchowo, oddechowe. Może coś u was otworzą!

aza gratki synalka!

Tasia moja siostra wszystkim przewiduje plcie dzieci i nie wiem jak ale jeszcze sie wsrod znajomych nie pomylila hehe mi juz dawno mowila, zanim w 2 ciąży bylam ze ja to chłopaków bede miala no i sa.

Wogole to moj Jas dzisiaj powiedział ze siedzial za kare na dywanie w zlobku bo... bił dzieci młotkiem ! :O Chyba będziemy mieć ciekawie z nim a tu się szykuje kolejny lobuz!

Nulini ostatnio oglądałam na TLC jak babka właśnie o drugiej ciąży nie wiedziała.
Myślała, że to poronienie, a ona rodzić zaczęła :-P

Eee, to jest nadzieja! :-D:-D:-D

AZA,
gratuluję drugiego Synka!!!

agulqa, super, że macie klucze!!! Ja nad morzem zrobiłam sobie spacer 6,5km po lesie i plaży i było mi maaaaało...

Bada nie, mam kryzysik nie dlatego, że chłopiec tylko coś osatnio nie mogę się ogarnąć. Jestem jakaś roztargniona, nie mogę się na niczym skupić, zaczynam wiele rzeczy i nic nie kończę. W domu bajzel na kółkach a mi się nic nie chce. Może to przez tą pogodę, muszę się rozerwać :))) Idę więc jutro do lumpka bo dostałam dziś wypłatę :))))

Gosiane może Jaśko tak swoją sympatie wyrażał :))))

Agulqa to co, jutro kupujesz Piccolo i opijasz mieszkanko :))))

Doggi właśnie mówiłam mojemu mężowi żeś czarownica :PPPPP

Nulini odpoczęła na urlopie? Jak tam Twoja sprawa z szefową? Wysłała Ci już te papiery?

Ostatnia edycja:
Kasiekz mam nadzieje bo moja byłaby wniebowzięta a fajnie ze przejawia jakieś konkretne zainteresowanie które dostrzegać można gołym okiem

Gosiane to ka mam taką koleżankę która też patrzy na ludzia i wie po prostu co będzie miał dany ludź za dziecko i tez nigdy się nie myli.

Moja ola rok temu w pierwszym tyg przedszkola oproznila baniak 10l wody z takiego ustrojstwa do wody i wszystko wylała na podłogę w szatni wiec mieli powódź i z czasem nie jest nic lepiej tylko ograniczyła się do podjadania innym dzieciom itp wiec bądź gotowa na skargi od innych dzieci takich jsk "pani mamo Oli a Ola mi kompot wypiła :(" ech

agulqa macie klucze? To nie doczytałam,zatrzymałam się na tym,że babeczka niezbyt była skłonna aby dziś je wam przekazać . W każdym razie gratuluje serdecznie :-)

reklama
Gosiane to ladny rozbojnik z niego ;-)

Nulini nooo dzieki ;-) meeega sid cieszymy, a co do spaceru to ja nie dalabym rady. 30min to dla mnie maks i juz upocona i zmeczina jestem

Aza wez mnie tez do lumpka!!!;-) ja tez dzis odebralam wyplate ale jutro pojdzie wiekszosc na oplaty wiec zbytnio nie mam jak szalec :-( poza tym jak cos zostanie to na remont pojdzie....
Dzis objadlam mieszkanie muszelka z dzemem a opic moge pepsi z cytryna! Mniam ostatnio wiele oddam za pepsi z lodowki z cytrynka ;-)

Gosiane dzieki ;-) zbieram juz ekipe do pomocy przy remoncie, ktos chetny?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry