• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Ja na czasie zrobię listę to mogę ją wkleić. Warto zapytać na porodówce co trzeba ze sobą mieć. Ja miałam tylko rzeczy dla siebie w szpitalu natomiast dla dzidzi oprocz pieluszek wszystko dostalam od nich a w domu w torbie zostawiałam mężowi torbę z ubraniami dla mnke i dzidzi na wyjście. Jak po nas jechał zabrał torbę i po sprawie.

Co do laktatora to ja chyba zakupię bo mając 2 starszych dzieci trzeba będzie iść gdzieś z nimi bez malucha. Wtedy ktoś np.babcia nakarmi z butelki oseska.

reklama
agulqa, wystarczy Ci jedna para, tak tylko do szpitala. a jak już będziecie w domu to zawsze możesz dokupic nowe. mi one uratowały kp. moje sutki są rozlazłe i płaskie i młody miał wielki problem jak złapać żeby zassać. nakładki są wystające i jak już pociągnął, to razem z moim sutkiem. długo ich używalismy, aż moje cycki zmieniły kształt. później było juz zajebiście. sama sie przekonasz czy ich potrzebujesz. życzę Ci, aby nie, bo faktycznie używania ich jest męczące :-(

miłego dnia Laski!
ja dziś idę na ślub do koleżanki. mam masę prania-dobrze, że słońce! prasuje ciuchy i zaczynam się pakować, bo jutro wyjazd :tak:
młody idzie na obiad do teściowej, więc mam trochę luzu i moge spokojnie skupić się na walizkach :-)

Dzień dobry :-)
Ja ciężka noc miałam koleżanka rozstała się ze swoim facetem (w końcu!) i wprowadziła się póki co do nas i przyjechała po północy... Później o 5:30 juz musiała wstać wnieść rzeczy i jechać do pracy to się obudziłam a jeszcze u sąsiadów awantura kolo 3 była jak zwykle to po imprezie u nich wiec cała noc zerwana :-P

Nina lepiej ale dalej ciepła i kaszle bez syropu się jednak nie obejdzie...dobrze ze jest weekend :-)

Co do listy to w ogóle nie pamiętam haha :-P wiec mimo że to drugie dziecko też chętnie poczytam :-D

Miłego dnia życzę! :-)

Miłego dnia.

Jak tam nasze zasmarkane dzieciaczki? Mam nadzieję, że u wszystkich szybko przejdzie.
Cyprian jakby lepiej, dostaje neosine i nurofen właśnie przeciwzapalnie. No nic zobaczymy.

Czytałam czytałam i zapomnialam co komu napisać :(
No nic miłego dnia babeczki i zdrowka dla wszystkich. U nas dziś piękna pogoda a jak u Was?

Aaaaaaa ja chcę sernika z karmelem.

Ale cudnie, słonko świeci, ciepełko, rodzice pojechali na wesele, wiec chata wolna, na obiad robię de vollay'e z frytkami, a po obiadku jedziemy na targi w centrum
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
Kocham takie dni
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

I Młoda pospała do 8! :-D

Witam sie sobotnio!
Wczoraj na poprawe humoru spotkalam sie z kolezankami I w babskim gronie poszlysmy na kolacje I na zakupy. Od razu sie lepiej robi :)

Az sie musze pochwalic co upolowalam dla synka :)

Załączniki

• 1409991268562.jpg
    1409991268562.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 46
  • 1409991282971.jpg
    1409991282971.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 43
Indi- super kombinezonik

A nasz sąsiad w nocy wrócił ze Słowacji, na urlopie był i przyniósł prezenciki;) mąż dostał borowiczke i jakieś piwo. Wódka do kolekcji bo my tak pijemy, że jeszcze swoją weselną mamy :P ja dostalam likier jak już dziecię się urodzi. No i najwazniejsze- czekoladę studencką!! Uwielbiam ją i zloszcze się że nigdzie blisko jej nie ma:)

Ostatnia edycja:
Alecta ja nie wkem ale marza poszla w gore od lutego i to bardzo. Wzielismy kredyt 8tys wiekszy niz w lutym a rata o 80zl wieksza miesiecznie

Karpanna ja do szpitala juz planuje z laktatorem w razie w jechac ;-) chyba najtanszym za 10zl z apteki bo po co lepszy na poczatke, a jak mleka nie bedzie to zbedny wydatek a kupic mozna w kazdym markecie teraz

Sprige to licze na to ze mi nie beda potrzebne ;-)

Femme to mialas noc pelna wrazen. Moze w dzien odpoczniesz ;-)

Nulini to wpadam do Ciebie na obiad!

Indi zakup super! Zazdraszczam ;-)

jezyk ale fajnie :-) z wódką mamy podobnie, mamy weselną sprzed 7 lat i kolejne zbierane przez lata małżeństwa i nikt tego nie pije :-pa studencką też uwielbiam a najbardziej gruszkową z żelkami! pycha! To moja ulubiona.

agulqa my spłacamy kredyt już 3 lata (w złotówkach) i rata jak spadła tak jest cały czas zaskakująco niska. Aż się boję jak wzrośnie.

indi ale słodkiego misia będziesz miała :-D

reklama
Tylko sie witam i dziś pewnie nie wchodzę tu więcej

Wstałam lewą nogą wściekła okrutnie do tego ola franca niemyta chodzi i jęczy i marudzi tylko słodycze hej w głowie jak odmawiam to wielka obraza majestatu i awantura ciężki ciężki dzień.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry