reklama

Styczeń 2015

Ja na czasie zrobię listę to mogę ją wkleić. Warto zapytać na porodówce co trzeba ze sobą mieć. Ja miałam tylko rzeczy dla siebie w szpitalu natomiast dla dzidzi oprocz pieluszek wszystko dostalam od nich a w domu w torbie zostawiałam mężowi torbę z ubraniami dla mnke i dzidzi na wyjście. Jak po nas jechał zabrał torbę i po sprawie.

Co do laktatora to ja chyba zakupię bo mając 2 starszych dzieci trzeba będzie iść gdzieś z nimi bez malucha. Wtedy ktoś np.babcia nakarmi z butelki oseska.

reklama
agulqa, wystarczy Ci jedna para, tak tylko do szpitala. a jak już będziecie w domu to zawsze możesz dokupic nowe. mi one uratowały kp. moje sutki są rozlazłe i płaskie i młody miał wielki problem jak złapać żeby zassać. nakładki są wystające i jak już pociągnął, to razem z moim sutkiem. długo ich używalismy, aż moje cycki zmieniły kształt. później było juz zajebiście. sama sie przekonasz czy ich potrzebujesz. życzę Ci, aby nie, bo faktycznie używania ich jest męczące :-(

miłego dnia Laski!
ja dziś idę na ślub do koleżanki. mam masę prania-dobrze, że słońce! prasuje ciuchy i zaczynam się pakować, bo jutro wyjazd :tak:
młody idzie na obiad do teściowej, więc mam trochę luzu i moge spokojnie skupić się na walizkach :-)

Dzień dobry :-)
Ja ciężka noc miałam koleżanka rozstała się ze swoim facetem (w końcu!) i wprowadziła się póki co do nas i przyjechała po północy... Później o 5:30 juz musiała wstać wnieść rzeczy i jechać do pracy to się obudziłam a jeszcze u sąsiadów awantura kolo 3 była jak zwykle to po imprezie u nich wiec cała noc zerwana :-P

Nina lepiej ale dalej ciepła i kaszle bez syropu się jednak nie obejdzie...dobrze ze jest weekend :-)

Co do listy to w ogóle nie pamiętam haha :-P wiec mimo że to drugie dziecko też chętnie poczytam :-D

Miłego dnia życzę! :-)

Miłego dnia.

Jak tam nasze zasmarkane dzieciaczki? Mam nadzieję, że u wszystkich szybko przejdzie.
Cyprian jakby lepiej, dostaje neosine i nurofen właśnie przeciwzapalnie. No nic zobaczymy.

Czytałam czytałam i zapomnialam co komu napisać :(
No nic miłego dnia babeczki i zdrowka dla wszystkich. U nas dziś piękna pogoda a jak u Was?

Aaaaaaa ja chcę sernika z karmelem.

Ale cudnie, słonko świeci, ciepełko, rodzice pojechali na wesele, wiec chata wolna, na obiad robię de vollay'e z frytkami, a po obiadku jedziemy na targi w centrum
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
Kocham takie dni
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

I Młoda pospała do 8! :-D

Witam sie sobotnio!
Wczoraj na poprawe humoru spotkalam sie z kolezankami I w babskim gronie poszlysmy na kolacje I na zakupy. Od razu sie lepiej robi :)

Az sie musze pochwalic co upolowalam dla synka :)

Załączniki

• 1409991268562.jpg
    1409991268562.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 43
  • 1409991282971.jpg
    1409991282971.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 40
Indi- super kombinezonik

A nasz sąsiad w nocy wrócił ze Słowacji, na urlopie był i przyniósł prezenciki;) mąż dostał borowiczke i jakieś piwo. Wódka do kolekcji bo my tak pijemy, że jeszcze swoją weselną mamy :P ja dostalam likier jak już dziecię się urodzi. No i najwazniejsze- czekoladę studencką!! Uwielbiam ją i zloszcze się że nigdzie blisko jej nie ma:)

Ostatnia edycja:
Alecta ja nie wkem ale marza poszla w gore od lutego i to bardzo. Wzielismy kredyt 8tys wiekszy niz w lutym a rata o 80zl wieksza miesiecznie

Karpanna ja do szpitala juz planuje z laktatorem w razie w jechac ;-) chyba najtanszym za 10zl z apteki bo po co lepszy na poczatke, a jak mleka nie bedzie to zbedny wydatek a kupic mozna w kazdym markecie teraz

Sprige to licze na to ze mi nie beda potrzebne ;-)

Femme to mialas noc pelna wrazen. Moze w dzien odpoczniesz ;-)

Nulini to wpadam do Ciebie na obiad!

Indi zakup super! Zazdraszczam ;-)

jezyk ale fajnie :-) z wódką mamy podobnie, mamy weselną sprzed 7 lat i kolejne zbierane przez lata małżeństwa i nikt tego nie pije :-pa studencką też uwielbiam a najbardziej gruszkową z żelkami! pycha! To moja ulubiona.

agulqa my spłacamy kredyt już 3 lata (w złotówkach) i rata jak spadła tak jest cały czas zaskakująco niska. Aż się boję jak wzrośnie.

indi ale słodkiego misia będziesz miała :-D

reklama
Tylko sie witam i dziś pewnie nie wchodzę tu więcej

Wstałam lewą nogą wściekła okrutnie do tego ola franca niemyta chodzi i jęczy i marudzi tylko słodycze hej w głowie jak odmawiam to wielka obraza majestatu i awantura ciężki ciężki dzień.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry