Indi, Nulini super te kombinezony matko jak ja się stycznia nie mogę doczekać
Jezyk teraz mi trochę lepiej już ale wolałam nie wchodzić bo w głowie od rana tylko kur.wami rzucałam i awantury z niczego robiłam (np T oberwalo się że przyszedł do mnie dać mi buzi.... Jsk mógł

)
McPearl to ja skazana jestem na Ole która humor ma wisielczy jak ja
Marcioszek u mnie zasypki się nie sprawdziły podraznialy Ole, leżaczki dopiero można używać jak dziecko ma miesiąc, chyba że coś się zmieniło od czasów Oli, termometru tez nie miałam wkładając łokieć i wiedziałam, u nas gruszki, fridy i inne cuda nie potrzebne były bo ola pierwszy katarek miała w wieku 2,5 roku, bez soli tez się obyło, pałeczki koniecznie takie dla dzieci specjalne wyprofilowane, oliwki zakazala i położna i pediatra bo wysusza i polecily Nivea dla niemowląt dodałbym tez octanisept na kikut pępkowy i moje krocze super się sprawdził

sterylizator wg mnie zbędny wydatek, u nas niedrapki sprawdziły się bardxo ale max przez miesiąc później ola przestała się samookaleczac
Indi nie przerażaj się listą jeszcze kupa czasu, jsk nie chcesz tego kupować wszystkiego na raz ( my z T tak robimy raz a porządnie i rabat dają

) możesz kupować wszystko stopniowo po mału, po troszku kolekcjonować