reklama

Styczeń 2015

bada, zakupowy to bardzo ogólny, bo swoimi łupami się chwalimy (w sensie kiecki, etc.) a wyprawka to typowo dla noworodka :tak:

U mnie wczoraj upał, a dziś rano ciepło, ale coś się zasnuło chmurami...
Chyba idę spać :-p

reklama
do życzeń się też dołączam :)

jeżyk - to sobie pogadaliście :D

u nas jest właśnie burza i to porządna, leje, grzmi i błyska się.

Ł pojechał do Torunia, smutny że go nie zawiozłam ;p teściu już byl w hurtowni pokupować materiały do remontu, dziś ok 15 przychodzi gościu robić :)

bada założyłam bo byl ten temat poruszony i nie miał kto założyć. wydaje mi się, że wyprawke fajnie mieć w jednym miejscu bo w zakupowym czasem dłuuuuuuuugo bardzo się konkretów szuka

na poprawe humoru przy brzydkiej pogodzie, polecam Trzylatek recytuje "Pana Tadeusza"! - Wideo Mam Talent

Ja wczoraj też robiłam to co mój mąż i udawałam, że nie słyszę jak coś do mnie mówił, a jak odpowiadałam to pół słówkami i wielce oburzony był aż dzieciaki na plac zabaw zabrał.
To mu później powiedziałam, że jak to jest - on może olewać co ja do niego mówię, a ja już nie.
Niby zrozumiał, ale u niego wszelkie takie zmiany trwają kilka dni i później znów to samo.

Doggi z tym tuńczykiem słyszałam, ale to jak się jakieś duże ilości je, a ja w tej ciąży chyba pierwszy raz będę jadła, bo chociaż tuńczyka uwielbiam i to jest jedyna sałatka z majonezem, którą toleruje, to nie chce mi się nigdy kroić tego wszystkiego :-P

Doggi, Emilchen wszystkiego najlepszego z okazji rocznic :-)

My też mamy 2 rocznice, bo 9.07.11 braliśmy cywilny, a 29.10.11 kościelny tylko, że my cywilnego nie świętujemy, bo to było tak na szybko, bo Ł dostaje kasę na urlop dla każdego członka rodziny i była nam potrzebna, a kościelny mieliśmy już na październik ustalony - w 2 urodziny Nikoli :-)

Bada myślę że fajnie by było stworzyć taki oddzielny wątek z wyprawka, głównie z myślą o pierworódkach. W postaci jakiejś listy czy coś bo my juz wiemy co i jak ale dla mamusiek po raz pierwszy to mogą być dobre wskazówki. Jakaś podstawa na co zwrócić uwagę :)

My jakoś z moim nie potrafimy długo się na siebie gniewać. Najwyżej później każde powie co go boli, a później jest ok. Moi rodzice natomiast potrafili się rok do siebie nie odzywać. Chore to jakieś...kilka jużrazy mieli takie dłuższe ciche dni po kilka miesięcy. Obecnie też mają :-p

agulqa, tak jest! Zmuś lenia do robienia prawka :-D

alecta, u mnie to samo, efekt po awanturze utrzymuje się kilka dni i znów brak mózgu od nowa :crazy:

Ja na męża też wczoraj foszka miałam.
Wieczorem szykujemy się już do kąpieli, Młoda poszła z mężem na górę, ja ogarniałam zabawki, za chwilę mąż schodzi z kolacją dla siebie.
Pytam, czy dla Tosi też zrobił, a ten "eee, nieee, bo on nie wie co".
NOSZ KUR*WA KREW MNIE ZALAŁA!!!
Powiedziałam, że od ponad roku Młoda je codziennie to samo, o czym doskonale wie, bo od ponad miesiąca sam jej daje tą kolację i nie odzywałam się do niego aż do 21, chociaż pewnie i tak nic nie dotarło do pustego łba...

Ale spotkamy się za miesiąc, jak wróci na drugą zmianę, też mu nie zrobię kolacji, bo "eee, ja nie wiem co" :crazy:

Ja bym proponowała żeby w tym wątku były posty typu "wyprawkowe hity i kity" ;-)

Dobre wyprawkowe hot or not :P

Dzięki jeszcze raz wam za życzenia my tacy kiepscy raczej jesteśmy w świętowaniu ale bardziej właśnie cywilny świętujemy niż kościelny ważniejszy dla nas po prostu ;) cywilny mieliśmy 19.02.2011r i z tej okazji zawsze gdzieś jedziemy tylko we dwoje na dwa dni :) ale na naszą 4ta nie pojedziemy pewnie bo Stachu będzie miał dopiero miesiąc (a przynajmniej taka mam nadzieje ze miesiąc a nie dwa tygodnie :P) więc pierwszy raz bez wyjazdu będzie :(

reklama
My ogólnie rzadko się klocimy, zazwyczaj po 15 minutach jest ok, ale czasem jak nie zrobię awantury i nie przestanę się odzywać to do niego nic nie dotrze.
W sumie takie poważniejsze ciche dni mieliśmy tylko raz jak wrócił z pracy pijany i w kilku sytuacjach przegial.
Wtedy to już nawet z domu się wyprowadzał i teraz się śmieje z niego, że jakoś do dziś tu siedzi :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry