Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewi ja przy takich sytuacjach zawsze twierdzę, że ktoś musi mieć bardzo smutne, nudne i samotne życie skoro aż tak nadmiernie interesuje się życiem innych osób - nic tylko współczuć, tak więc drogi ktosiu jeśli będziesz czytać tego posta to wiedz, że z całego serca Ci współczuję i jesli chcesz to odezwij się do nas chętnie założymy dla Ciebie grupę wsparcia
Ja sama tego nie rozumiem jak komuś się chce siedzieć i śledzić moje wypowiedzi. Na początku myślałam że ja jestem przewrażliwiona a potem nagle jakieś śmiechy chichy że wpada na pomidorową to sobie myślę kurde skąd wie? Potem znowu jakaś wstawka że gratuluje córki i kilka innych które tylko tu pisałam. Ja wiem że to nic takiego, że jakichś wielkich tajemnic tu nie wyjawiam ale nie mogę się na razie oswoić z takim szpiegiem...
Dziewczyny!!!
Aaaaa nie wytrzymam. Siedzę właśnie u fryzjera z farbą na włosach! I tak swędzi mnie skóra, że chyba nie dam rady! A tu nie ma jak się podrapać!!! Oszaleje!!!!