reklama

Styczeń 2015

Nulini masz o 22.30 zaczyna popisy ale wczoraj w dzien tez sie rozpychal. Ł tez zawsze sie cieszy a jak mowie ze mnie to boli to sie wkirza ze nie potrafie sie cieszyc z tego ze dzidzi zdrowe i dokazuje. I zrozum tu chlopa
& za dentyste i wracaj do zdrowia

U mas tez dzis szaro i ponuro i mgla. Ł jutro juz do pracy wraca i znow cale dnie sama bede :-(

reklama
Nulini masz to co ja :( zarazilam cię wirtualnie :(

Agulqa_b ka tam lubię jak T pracuje, przynajmniej spokój w chacie ;)

My z T poznaliśmy się przypadkiem ale jak się okazało przez 2lata zanim się poznaliśmy ciągle się gdzieś mijalismy, w różnych miejscach aż trafiliśmy na siebie w pracy i to był fuks bo T miało już tam nie być chciał odejść juz dał wypowiedzenie ale go namówili żeby został chociaż 2tyg dłużej żeby wyszkolić kogoś na swoje miejsce i wtedy pojawiłam się ja i został dużo dłużej tylko ze na początku nic między nami nie było ja kończyłam bardzo toksyczny związek a on był w związku który próbował zakończyć ale mu ya laska nie pozwalała odgrazala się różnymi rzeczami ze sobie cis zrobi itp s mój T bardzo wrażliwie podchodzi do życia (ale nie gadaliśmy o tym, nie wiedzieliśmy, gadaliśmy o pierd.olach w sumie dopiero po jakimś czasie jsk T zaczął po pracy z nami wychodzić yo coś między nami zaczęło być wcześniej tylko siiiilne przyciąganie. I jak się uwolnilismy z tych związków naszych to potem już poszło :P nawet za szybko :P bo Ole to po dwóch miesiącach bycia crazem zrobiliśmy :P

Doggi a ja nie lubie bo wtedy jego dziadkowie do mnie przylaza i dupe mi truja. Teraz moze inaczej bedzie bo kaska wrocila ale ogolnie nie lubie... poza tym wolalabym zeby mial wolne i w remoncie pomogl
U nas gdyby nie problemy z zajsciem to Robercik by byl poczety jeszcze szybciej :-P a w sumie po 2miesiacach zacxelismy sie starac porzadnie

Ł mi dzis dopieprzyl ze moze niepojde na caly rok na wolne za 80% tylko wezme to co 100% iwroce do roboty...

Witam i ja, miłego dnia.
Szaro, ponuro, aż się nie chce wstawać....

Femme jak tam córcia?

Kciuki za szybkie powroty do zdrowia i wydanie jak najmniej pieniędzy :-D

Ja mojego też poznałam w internecie. Na czacie, którego swoją drogą już nie ma.

agulqa, niech by chłop jeden dzień poczuł to, co my, to by mu się odechciało!!! Mój bokser rozpycha się w dzień jak siedzę i nic nie robię :-D A Ł za takie pieprzenie, że po pół roku masz do pracy wrócić, to trzepnij w łeb porządnie! :szok: Ledwo się pozbierasz po porodzie i już byś miała do pracy wracać, no jasne!

Doggi, widzisz, wy jesteście z T sobie pisani i proszę tu na niego nie narzekać, bo to złoty chłopak i w życiu lepszego nie znajdziesz :-D U mnie chyba nie angina, bo cała moja familia choruje i każdy zaczynał od bólu gardła :baffled: Psiknęłam Hascoseptem i o niebo lepiej :tak:

My z Ł. mamy mase wspólnych znajomych, mieszkaliśmy na tym samym osiedlu max 500 metrów od siebie, a poznaliśmy się na imprezie sylwestrowej 2009/2010 właśnie z naszymi wspólnymi znajomymi.
Tylko, że wtedy ja byłam anty facetowa tzn nie miałam ochoty na romanse po moim ostatnim związku, a jemu podobała się inna dziewczyna.
W sumie przez całą impreze może ze 2 słowa zamieniliśmy.
Później nie widzieliśmy sie do wielkanocy i znów spotkaliśmy się na imprezie, na której zaprosił mnie na wesele naszego wspólnego kolegi, a ja się zgodziłam.
Później poszło szybko...w kwietniu zaczęliśmy być parą, w październiku poprosił mnie o rękę, a rok później ślub i tak sobie żyjemy szczęśliwie :)

Agulqa w takich sytuacjach powtarzam sobie jak mantre "to tylko facet, od nich nie można za wiele wymagać"

Ostatnia edycja:
Agulqa_b dobry pomysł Ł dał ja jestem w domu i ptapty dostaje po urodzeniu stacha nie mam zamiaru juz siedzieć w chacie tylko iść do pracy i napewno nie będę czekała rok

Nulini buahahaha złoty chłopak, du.pa nie złoty chłopak czasem ewentualnie pozłacany a tak wilk w owczej skórze :P

Alecta to widzisz ja całe życie jestem anty facetowa jak dla mnie do tarcia chrzanu się nadają :P

reklama
Doggi, a mi już przeszło ;)
Mam co prawda awersję do jednego w dalszym ciągu i niestety muszę go od czasu do czasu widywać, ale zawsze wszystkim mówię, że Ł to najlepszy facet jakiego dane mi było spotkać :)
Tylko jemu o tym nie mówię, bo po co ma się chłopak podjarać :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry