reklama

Styczeń 2015

reklama
bada, mnie chcieli wziąć do 3 klasowej, ale się wymigałam ;-)

Cholera, głodna jestem, a mam paraliż ryja i nie mogę jeść :eek:

I wiecie co? Mam problem :-(
Młoda zgrzyta zębami przez sen :-(
Nie bardzo wiem, co robić :-(

Bada- rozumiem Cię bo faceci czasami nie wiedza ile nam przykrości sprawiają jakimś jednym glupim słowem.

Nulini- a sprawdzalas owsiki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas pediatra mówi żeby po Łk lecie zawsze odrobaczyc dziecko. Wiem jak to brzmi, ale właśnie zabawy w piasku, nad morzem i nigdy nie wiadomo co tam było.
A długo to trwa? Może coś przeżywa przez sen?

Mój mąż zgrzyta zębami i niestety ściera je sobie. Dentysta proponował specjalne zakładki ale to kosztowna zabawa na dłuższy czas. Tyle, że jak nic nie zrobi to pościera całe zęby. Ewentualnie ma pić syrop z dziurawca na uspokojenie przed spaniem i zobaczyć czy da efekty.

My z moim poznaliśmy się w pracy. Ja byłam zatrudniona na sezon, a on wrócił z wojska w moim ostatnim tygodniu pracy. Pierwsze co zrobiłam na jego widok to parsknęłam śmiechem. Pomyślał sobie wtedy:"Co za idiotka" :-p A ja się śmiałam bo to był przyszły szwagier mojego byłego :-D Wyszło przez głupotę bo była tam taka dziewczyna, co lubiła się pozaczepiać w facetów. Tośmy się psociły Michałowi we dwie;-) Później zabrał mi dla psikusa telefon to mu powiedziałam, że jak chciał numer to mógł poprosić, a nie brać razem z telefonem. I tak to się zaczęło. Miesiąc później szliśmy na wesele jego siory i mojego eks. No cóż, jakoś obojgu nie było nam to w smak, ale teściowa się uparła, że co będzie siedział i pił tylko...

reklama
I się rozpadało w Krk brrr....
gosiane dobrze wiedzieć :) ja mam wiecznie problem z kręgosłupem do tego rwa :P
zjem coś i chyba mimo wstrętnej pogody gdzieś wyruszę na chwilkę..
zgrzytanie to nie na tle nerwowym czasem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry