Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Podobne przejścia miałam po wykryciu u psa glist, myślałam, że zawału dostanę, bałam się, że i Młoda ma, ale na szczęście nie...
O właśnie przyszedł i pyta "co geju siedzisz i nic się nie odzywasz ".

No zaraz się posikam 

Mój mąż to też totalnie nie mój typ, co prawda wysoki, ale chudy jak patyk, a ja zawsze wolałam nieco szerszych, z kruczoczarnymi włosami, zarostem i na maksa owłosionych, mój mąż niestety skąpo obdarzony, zarostu prawie zero, włosów na klacie brak... No ale dobry chłopina 
w etacie mam 13 zegarowych i 9 lekcyjnych a w tym 0,5 etatu w drugim miejscu 10 zegarowych. No i 3 karciane do tego. Także w pracy siedzę praktycznie od 8 do 15 bez żadnych okienek, czasem dłużej no i mnóstwo pracy w domu czyli trochę inaczej niż nauczyciele.

ale moze jeszcze sie rusze.Nulini włosów z klaty to mogę Ci trochę od mojego przesłać jak chcesz hehehe
Zawsze się z niego śmieje, że te włosy to mu chyba z głowy własnie na klate schodzą![]()
Ech, a ja tak uwielbiam owłosionych niedźwiedzi...