reklama

Styczeń 2015

Ja będę w domu 6 miesięcy maks więc za 100%. A potem mała do żłobka, tak jak Nina. Nawet nie chodzi o kasę, ja się po prostu nie nadaję do siedzenia w domu i tyle.
To moja Nina widzę najmniejsza- ponad 3,5 roku a dopiero nosi 98-104 ubranka.
Ewi- getry ciążowe ja ostatnio kupiłam na Ekskluzywna.pl , takie najtańsze za 14.90 z firmy Gabriela. Wczoraj mi przyszły, bardzo fajne, właśnie takie grubsze rajstopy bez stóp i mają fajny pas na brzuszek.
Ja w końcu wczoraj dostałam wypłatę więc mogę zaszaleć- zamówiłam już sobie wodę toaletowa i tusz do rzęs, bo dawno mi się pokończyły.
Moja Nina to na jakąś artystkę wyrośnie, wczoraj przez 90 minut siedziała na zajęciach plastycznych po południu i zrobiła mega super obrazek- ja bym takich pięknych rybek nie namalowała.
Życzę zdrowia chorowitkom:-)

reklama
Ewi dokladmie tak samo podchodze, caly rok, urlop a pozniej trzeba bedzie ogarnac to jakos :-)

Emilchen mi tez kilka stowek mniej wyjdzie ale bedziemy kombinowac by bylo ok. Wole byc w domu z bobasem, poswiecic mu czas i nadrobic swieta z rodzina bo nie pamietam juz takich

Alecta jabtez zawsze wszystko dla wszystkich a ostatnio tak pomyslalam gdzie w tym wszystkim czas i sily by cos dla siebie zrobic? I niestety ucxe sie asertywnosci i odmawiania po to bym tez miala cos z zycia
Ja tez wole sama widziec co dziecko robi itp ale mi wychowawczy tez sie nue nalezy a z pracy nie zrezygnuje na pewno...

Suseł dzięki, 10 min wcześniej kupiłam na ale gro. Zobaczymy co to przyjdzie. Zawsze mam z tym problem bo mam 175cm i do najchudszych nie należę.

Nulini Ty to mnie rozbrajasz :) mój na szczęście mało owłosiony. Nie lubię buszu fujj;)

Nulini Ty to mnie rozbrajasz :) mój na szczęście mało owłosiony. Nie lubię buszu fujj;)

A mnie tym mama za młodu zaraziła, jak byłam w gimnazjum to też uważałam busz za fuuuuj, a teraz, oj, kolanka miękną :-D
I jak tak pomyślę, to większość moich facetów miała bujne owłosienie na klacie, tylko mąż łysol :-D

Wyszedł mi taki krem z dyni, że zaraz orgazmu dostanę :-D
Zrobiłam cały gar, a już na dnie tylko trochę zostało i tak myślę jak to zjeść zanim wyprzedzi mnie mąż :-D

reklama
Mój mąż na szczęście nie grzeszy bujnym owłosieniem hehehe :-D Brak drugiego dania zauważyłby przed podaniem pierwszego i... nie lubi dyni :confused: Cóż począć, a też mi się gotować nie chce... Coś tam mu na szybko zrobię :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry