reklama

Styczeń 2015

mcpearl, no to teraz juz z gorki. kciuki zacisnięte :tak:

Nulini, trzeba było wcześniej napisać, że w k-ce będziesz :tak:

moje dziecię też lubi puzzle ;-) swoją drogą z tego WWFu (co te maskotki-gatunki zagrożone) w Biedrze też są puzzle. ale trudne, bo z tego co widziałam to chyba 1000 elementów. w każdym razie ładne zdjęcia zwierząt.

hmmm... a mnie to nie interesuje jak kto rodzi i czy na zyczenie, czy nie. z kp tez tyle dyskusji. i po co? czy to coś zmieni? jeżeli matka nie będzie chciała rodzić, to i tak nic nie pomoże. tak samo kp. zawsze sie znajdzie wymówka choc każda niby wie, że to dla dobra dziecka... szkoda.

jejku, jutro rano jadę z młodym do centrum zdrowia dziecka na kontrole do ortopedy. kocham te kolejki... dobrze, że jest jesień, to przynajmniej się tam nie ugotujemy ;-)

reklama
Agulqa_b weź nie dobijaj McPearl takimi snami :P

Sprite Noooo super puzzle dziś widziałam z pandą i tocze walkę ze sobą czy kupić, uwielbiam puzzle układać!! :)
Co do ortopedy kolejny mój ukochany specjalista, teściu mój :) dzięki niemu mam zdrowe kolanko :)))

Mój teściu robi kiepskie pierwsze wrażenie :P on buduje wokół siebie otoczkę takiego zimnego i wrednego a tak naprawdę jest super ziomek i przezabawny o przede wszystkim dobry specjalista :)

Boje się ze jak kupię puzzle to się id nich nie odkleje :(

Alecta ja mam id kilku dni tak ze kolo 19-20 mam straszne skurcze w podbrzuszu i aż do następnego dnia rano tak do około 10 mnie co chwilę łapie, w nocy czasem mnie budzi.

McPearl oby to był fałszywy alarm!

Mi pierwszy raz się taki zdarzył, aż w szoku byłam na początku.
Stawianie brzucha to już u mnie codzienność heh.
W sumie fajnie w końcu poczuć jak to jest mieć jakiś skurcz na tym etapie ciąży, bo to był mój pierwszy raz hehe

reklama
Sprite wiadomo ze kazdy po swojemu rodzi, karmi i wychowuje. Samo to ze u nas ile dziewczyn tyle opinii :-)

Doggi nie wiesz ze sny na opak sie czyta?:-P

Mcpearl jelitowki teraz dopadaja tez... sporo osob ma z tego co slyszw moze i u Was cos jest

Ja skurcze mam czesto. Czasem jak mnie zegnie to az siadam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry