reklama

Styczeń 2015

My tez mamy problem z chrzestnym. Na chrzestną wybraliśmy kuzynkę mojego Małża, ale to był łatwy wybór. Zależy nam by nasza dzidzia miała stały kontakt z chrzestnymi, a nie tylko na chrzcinach i komunii. Żeby to była osoba, z której w jakiś sposób też może brać przykład. Madzię widujemy bardzo często mimo, że jest od nas młodsza to ma bardzo dobry kontakt z dziećmi. Ja mam starszego brata i bardzo bym chciała by się nadawał na chrzestnego, ale niestety nie jest zbyt dobrym przykładem do naśladowania. Niby jestem młodsza od niego o 4 lata, ale zawsze to ja byłam bardziej poukładana. Mój brat to trochę taki Piotruś Pan, który nie chce być za nic i za nikogo odpowiedzialny. Mam dużo kuzynostwa, ale większość to kuzynki. Kuzynów mam 2 ale jeden ma dwa latka, a z drugim nie mam jakiegoś wielkiego kontaktu :-( Więc niestety nadal nie wiemy co robić.

reklama
Marcioszek ja mam dwoch kuzynow, kazdy jest juz chrzestnym i nie mam z nimi kontaktu i Ł tez ma dwoch ale z nimi to juz w ogooe kontakt zerowy

Doggi haha :-D u mnie codziennie jest chu.jowa wiec jak raz kiedys przemawiz to druga to w szoku jestem :-D

Ja się dzisiaj ogarnęłam umalowałam jakoś i wow wyglądam jak człowiek :-p odzyskuje chęci do życia :-D

Zaraz na pierogi z mamuśką jadę ;-)

Druty szycie itp na pewno nie dla mnie :-p ja cierpliwości nie mam ale strasznie zazdroszczę tym co potrafią super sprawa :-)

Doggi spokojnie, jak nie dziś to jutro się uda :-)

Laski ja gdybym nie musiała dzieciaków odwozić do przedszkola to codziennie wyglądałabym jak kupa :-P
A tak muszę się ogarnąć, bo jeszcze opiekę społeczną by na mnie nasłali, że nie jestem w stanie się dziećmi zająć :-P

Femme powiedz mi jak byłaś zapisywać Ninę do szkoły to coś wymagali czy tylko pesel i takie podstawowe dane.
Tak się zastanawiam jak to jest skoro u mnie ojcem bio jest mój ex.
W przedszkolu normalnie dane męża podałam, bo to on tak na prawdę sprawuje nad Nikolą opiekę, a tamten mieszka w Toruniu i tak na prawdę żadnego wpływu na młodą nie ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry